2777
2789
پس این همه تبلیغات الکی هسش

والا منم خریدم خواهر ولی عرضه نداشتم کامل بخورم البته اینکه بد مزه م هست تاثیر داشت

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

چجور میجوشونی ک غلیظ میشهه

شیر پرچربه خودش وقتی یه ده دقیقه میجوشونی غلیظ تر میشه تو یخچال که میزاری چربی دار و خامه ای میشه

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو بپرس ازش بگو برامون

باشه پیجشو میگیرم همینجا بهتون میگم واسه اون که خیلی تاثیر داشت میریخت تو آب گرم میخورد

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
دیگه پر گفتیم غبغب ک نمیخوایم ماهم😂😑

اخه من رفتم خانومه هم گفت چقدر حساسی غبغب نداری ،صورتت هم میزونه ،من گفتم بزن همه چربی هاشو آب کن😂😂 

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍

شیر خشکو‌چجوری میخورین بچه ها اگه همینجوری خشک چند قاشق؟میشه کامل توضیح بدین

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

عزيزم صورت پر يعني گونه هات و يكم لپ نه اينكه غب غب😂

🙈😩

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍
ببخشید زیاد سوال میپرسم منم لاغرم میخوام استفاده کنم تو شیر میریختن یا خالی پودر رو‌میخوردین؟ برای ...

خواهش میکنم 

تو آب ولرمی که از قبل جوشیده شده ۳ پیمانه میریختم 

نه من ۴۸ بودم شدم ۵۵ 

۳ سال گذشته ولی وزن بدنم تغییری نکرده همون ۵۵ موندم 

خدایا مرسی ♥️