صورتم تپله و اصلا خوشم نمیاد یکی بگه چطور لاغرش کنم😂
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
بیومیل پلاس خوردم من ۳ سال پیش خوردم همون قوطی اول رو که خوردم کاملا معلوم بود صورتم چاق شده ...
چندتا پیمانه استفاده کردی
توی اب یا شیر؟
من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند
ولی یکی از دوستام نمی دونم از کدوم پیج یه پودری خرید پودرشم همش جوانه گندم و اینجور چیزا بود هم صورتش پر شد و لپ زد هم بدنش تپل شد
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....