2777
2789
عنوان

الهی بگردم باز🤦🏻‍♀️

313 بازدید | 6 پست

هرچی میشه میگم الهی بگردم... 

مهم نیست این

دلم واسه داداشم سوخت

اومدیم چند نفری مسافرت، من و داداشم، دختر عمو پسرعمو، پسرعمه های همسن خودم. هممون 20 21 22 23 اینا... 

داداشمم کوچیکه 7 سالشه

انقدر ما باهم میگیم میخندیم همش ی گوشس 

بیشتر وقتا گوشیم میگیره بازی میکنه

الان اومد گفت میدی گوشیت گفتم ن کار دارم(تو نی نی سایت بودم) 

گفتم زیاد گوشی گرفته دیگ یکم بازی های دیگ کنیم

گفتم منچ بیارم؟ مار پله بیارم؟ فوتبال دستی بازی کنیم؟ 

ن ن ن ن ن ن 

بیرون بریم؟ خوراکی بگیریم؟ 

ن ن 

افسرده شده؟ 🤦🏻‍♀️

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیشتر براش وقت بزارید باهاش بازی کنید ببریدش پارک و...

درونگراس 

اما شیطنتای خودشم داره دیگ کوسنای مبل رو میریزه زمین صندلیارو میکشه اینور اونور مبل رو جا ب جا میکنه... 

بیشتر با گند زدن حال میکنه تا بازی با ما 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
مطمئنی فقط بازی میکنه تو گوشی کار دیگه ای نمیکنه؟ خیلی دوره بدی شده 

اره عزیزم😅

پیششم خیلی وقتا 

کنارم میشینه بازی میکنه. 

خیلی کاری کنه توی گوگل چرت و پرت سرچ میکنه اونم. من کنارشم همیشه یا ی بزرگتر پیشش هست. 

گوگل بدون اجازه من نمیره... 

فقط بازی، و دوربین، هر برنامه دیگ ای بخواد میپرسه ازم

برنامه ریزی کنید امشب برید شهر بازی هم به شما خوش میگذره هم داداشت

ن میگم کلا ی گوشس الان 

یعنی شهربازی ببرم ی جاس فقط 

فکر کنم چون خستس،،