2777
2789
عنوان

الان طلاشو پس بدم یا نه 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 48 پست

:/ نمیدانم کادوهه دیگ داد اگر بخاد پس بدی باید دعوتت کنه دعوت کرد پس بده نکردم ک هیچ

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبر کن  تا اونموقع ممکنه آشتی کنید  کادو پس دادن خوب نیست

دعوا نکردیم 

درست میگید

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
شما دقیقا معنی هدیه رو نمیدونی؟

نه بخدا 😂

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

نمیشه که طلاهاشو پس بدی یجور توهینه....چرا نمیتونی بری عروسیه پسرش؟یه تیکه از طلا رو بفروش و با پولش یه چیز دیگه بخر و ببر بده و تبریک بگو قبل اینکه شوهرت از پیشش بره اینکارو کن و بگو شرمنده چون نمیتونم واسه عروسی بیام کادو رو پیشاپیش تقدیمتون میکنم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
واقعا اینا مشکلتونه یا از بیکاری و سر کار گذاشتن بقیه پست میذاری؟!

بخدا چند روزه مثل خوره افتاده به مغزم همش میگم بیشعوریه اگر جبران نکنم

شمارشونو داشته باش همون روز عروسی پسرش اگه نتونستید برید کادوشو براش پست کنید یا پولشو بریز به کارتش🌺

اونایی ک میگن کادو داده..ببخشیدا از این کادوها چرا من تاوحالا دریافت نکردم بعد ۱۲ سال زندگی😐

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

خوب باید اینا هم برای مجلس سون جبران کنن ما ک همینجوری عستیم کادو بدن  ما هم برا مجلسشون میبریم ...

حالا شرایط جبران پیش نیاد دینی به گردنتون نیس

این همه آدم بچه ندارن کادو میدن برای عروسی دیگران

یا مثلا فرض کن بچه هاش همه قبل شما ازدواج میکردن و مراسمی هم در پیش نداشتن

اونا کادو در برابر جشن شما دادن

نمیشه که طلاهاشو پس بدی یجور توهینه....چرا نمیتونی بری عروسیه پسرش؟یه تیکه از طلا رو بفروش و با پولش ...

اصلا هنوز سن ازدواج نیستن بچه هاش من از همون روز احساس دین داشتم بهش ولی به قول کاربرا هدیه اس اگر دعوت کرد برای پسرش جبران میکنم اگر نه دیگه به گردنم نیست

2790
2778
2791
2779
2792