یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
تو کی باشی که بامن اینجوری حرف میزنی یه زهر ماری بخورد ما چه کنیم براش بپزیم اینکه روز ...
در شان من نیست با شما بحث کنم. نميدونستم روزه فقط گرسنگیه، و بددهنی و چاله میدونی حرف زدن حلاله. گزارش زدم و دیگه لطفا اینجا پست نذارید چون تا صبح هم حرف بزنید جوابی نمیگیرید.
اگر دل شکستن در دین شما گناه باشه، پس من بابت بددهنی حلالتون نمیکنم و امیدوارم روزهاتون قبول نباشه. بدرود و دیگه نوتیفی ازتون نبینم
ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیقترین هستن برای هم)
دیگه جوابشون رو ندید لطفا، الان پستهاش رو دیدم از اتباع یه کشوری هستن که بیشترشون یکم افراطین. از مدل تایپ کردن و صحبتش حدس زده بودم. تو کشور ما هستن و برای ما نظر میدن
ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیقترین هستن برای هم)