2777
2789
عنوان

دعوای من و خانواده شوهر بیاین بگم

952 بازدید | 33 پست

بچه ها سه روز پیش  با مادر شوهرمو اینا رفتع بودیم مسافرت و عمه شوهرمم امده بود تو ماشین عمه شوهرم برگشت گفت ما از شما خیلی بالاتریم برید هر روز شکر کنید که پسرمون امده تورو گرفتع مادرشوهرم برگشت گفت اره والا من خیلی ناراحت شدم ولی هیچی نکفتم فردای اون روز مادر شوهرم امد خونه ما تا منو ب مامانم اینا بگه که دخترتون اخلاقش بده و ... منم تو اتاق بودم از اتاق در امد سرش داد زدم گفتم حرف دیشبتون بس نبود الانم با پرویی امدی اینجا خجالت نمیکشی از سنو سالت برگشت گفت تو اصلا لایق پسرمو نداری برو طلاق بگیر بره من عروسی مثل تورو نمخام منم گفتم برو ب پسرت بگو ببینم چطو منو طلاق میده ب گفت تو مانتو کوتاه میپوشی اینا گفتم اونم ب منو شوهرم ربط داره ب هیچکسم ربطی نداره بعد رفتم تو اتاقم اونم رفت از خونه ما  شوهرم شغلش تو یه شهر دیگس کارمنده امروز  امده مرخصی من گفتم نمیام خونه  البته بگم نامزدم بهش گفتم نمخام با خانوادت روبرو شم اونم ناراحت شد گفت میدونم کار بدی کردن اما بخاطر من زیاد طولش نده بنظرتون چیکا کنم برم یا نه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم ب خاطر شوهرش مجبوره ب تحمل.. همینکه نامزدت میدونه خودش خیلیه

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
کاش یکم خودتو کنترل میکردی واروم جوابشو میدادی.

چرابایداروم جوابشو بده مگه ندیدی بهش گفتن ماازشما بالاتریم هیچی نگفته ،مگه اونا خونشون رنگینتر اگه ازالان کوتاه بیادبعدامکافاته

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

نمیدونم چرا بعضی خانواده ها خودشون میرن زن میگیرن واسه پسرشون،تمام خصوصیات و خانواده دختره را همم میبینن و قبول میکنن بعد از ازدواج یهو دختره میشه دشمن و تمام عیوبشم میزنن تو سرش،توام میخواستی بگی من همینه که هستم منو خانوادمو اینجوری دیدید پسندیدید،بنظرمن برا حفظ غرور و احترام خودت نرو خونشون بگو شوهرت بیاد خونه شما.

همین شوهرت می‌دونه ت مقصر نیستی خودش خیلیع کوتاه بیا بخاطر شوهرت خوب جواب مادرشو دادی

موتو کشیدم باهم گفتیم

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

واااای من دلم خنک شد

از همین حالا گربه رو دم حجله بکش

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....