2777
2789
عنوان

روزه ام اما....خواهش میکنم بیایید

375 بازدید | 19 پست

سرگیجه و حالت تهوع خفیف دارم الان ،سابقه افت فشار دارم میترسم دوباره اونجوری شم

به نظرتون تاشدید نشده روزمو بشکونم یا صبر کنم اگه فشارم بیفته باید برم دکتر چون ب هیچ وجه خوب نمیشم ولی چندروز روزه نگرفتم دلمم نمیاد بشکونم

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است

ب نظر من بشکون

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزه گرفتن يا نگرفتنتون با توجه به وضعيتتون در حوزه صلاحديد دكتر متخصص هست؛ البته دكتري كه خودش به روزه اعتقاد داشته باشه نه برخي كه اعتقادي به روزه هم ندارن و براي همه هم نسخه عدم روزه مي پيچن

به نظرم با يه دكتر خوب مشورت كنيد

کاربرای سایت خطاب به اسی ؛بشکن بشکنه بشنکن اسی نمیشکنه بشکن

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸

عزیزم روزه ت روبازنکن دراز بکش بالش هم زیرسرت نزاروپاهات رو روی بلندی بزارسریع خوب میشی چشم روهم بزاری افطارمیشه 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
2790
2778
2791
2779
2792