2777
2789

خب؟😁

من قلبم با لبخندت میزنه🥰🥰                                                           من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداس...💖                           پدر از آسمان چه خبر مهمانی خدا تموم نشد برگردی؟؟😔😔🥲🖤❤                    آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند...😎                                                                                          منیم فنجانیم اورئیمین پاراسی خوش گلیبسن من و باباوین زندگیسینه🥰🥰💖❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میدونم سرگرمیه😁ولی خب برایسری درس درمیاد 

خوبه میدونی و براش تاپیک میزنی

این میشه اشاعه خرافات

یعنی چی برای یسری درست درمیاد؟؟؟؟ خب پنجاه پنجاهه

ممکنه نصف نصف درست دربیاد دلیل میشه حرف بزنیم درباره ش؟

میدونم سرگرمیه😁ولی خب برایسری درس درمیاد 

خب از این میشه فهمید بارداری؟؟یا جنسیت بچه

من قلبم با لبخندت میزنه🥰🥰                                                           من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداس...💖                           پدر از آسمان چه خبر مهمانی خدا تموم نشد برگردی؟؟😔😔🥲🖤❤                    آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند...😎                                                                                          منیم فنجانیم اورئیمین پاراسی خوش گلیبسن من و باباوین زندگیسینه🥰🥰💖❤