2777
2789

مردی سگ خود را از آن طرف رودخانه صدا می زند. سگ می تواند بدون استفاده از پل یا قایق از رودخانه عبور کند و خیس نشود. چطور امکان دارد؟

گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر مرا رها کنی، مطمئناً تو ترک خواهم کرد، و اگر به من لبخند بزنی، من هم به تو لبخند می زنم. من چی هستم؟

چه چیزی می تواند یک اتاق را پر کند اما فضایی را اشغال نمی کند؟

هوا

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

مردم مرا می سازند، مرا ذخیره می کنند، من را تغییر می دهند، مرا بزرگ می کنند. من چی هستم؟

مردی سگ خود را از آن طرف رودخانه صدا می زند. سگ می تواند بدون استفاده از پل یا قایق از رودخانه عبور ...

رودخونه یخ زده

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

شخصی که آن را درست می کند، دیگر نیازی به آن ندارد. شخصی که آن را خریداری کرده است هیچ فایده ای برای آن ندارد. شخصی که از آن استفاده می کند نه می تواند آن را ببیند و نه احساس کند. آن چیست؟

مردی به یک نقاشی در یک موزه نگاه می کند و می گوید: "خواهران و برادران من هیچ کس را ندارم، اما پدر آن مرد پسر پدر من است."چه کسی در نقاشی است؟