2789
عنوان

یکمم جنبه:))

139 بازدید | 5 پست

اون دوستی که تایپک منو ریپورت یا تعلیق کرد

من هیچ چیزی خارج از چارچوب اینجا نگفتم عموما هم برای این مسائل  و اتاق تجربه و مشورت هس سایت

بنظر اون دوست عزیز من به عنوان شخصی که همچین عذابی دارم و نمیتونم با کسی در میون بزارم (که ۹۹ درصد این مسائلو نمیتونن به کسی بگن) اینجا ناشناس تایپک میزنم و مشورت میخوام چرا باید ربپورت بشم ؟

من خودمم بعد از راهنمایی و خوندن نظرات دوستان قصد حذف تایپکو داشتم 

لطفا یکم روی جنبتون کار کنید 💛

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

چجوری قفل کنم؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

تاپیکت چی بود؟

با منی ک بخاطر شوخی سیزده بدر تعلیق شدم حرف از تعلیق نزن ک دلم میگیره  ما ک میدونیم از بس دروغ بافتی میگی کاربریم دست ۵ نفره ولی ماهم بخاطر این اومدیم این سایت ک دروغ بشنویم و قوه تخیلمون بره بالا حلالت داداش  اگ بحث کردیمو دیگ ریپ نزدم بدون حیف دونستم واسه ت انگشتای نازنینم تایپ کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاه عزیزم میخوای ترک کنی برو ترک کن چرا اونایی که به دین اسلام معتقدنو اعتقاد ندارنو به جون هم میندازی 

خب اگه نماز و روزه میگیری نکن گناه و دین اسلام 

اگرم که نه خب خودارضایی بکن مشکلی نداره

دلیلی باش که کسی هنوز خوبی آدمها را باور کند💚
نگاه عزیزم میخوای ترک کنی برو ترک کن چرا اونایی که به دین اسلام معتقدنو اعتقاد ندارنو به جون هم میند ...

شما اصلا تو تایپک نبودی بحث اعتقادی نشد😐چی داری میگی