2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 21 پست
نه مثلا۳۰تا۳۷سالش باشه معمولی

بله خب خيليا قبول ميكنن، ولي به خاطر دستشون ممكنه هر كسي بله نگه، ولي در نهايت قطعا خيليا هستن كه براشون دستشون مهم نباشه يا مثلا يكبار ازدواج كرده باشه يا ….

به نظرم شما كه خانواده هستيد بايد ابتدا موضوع رو با هر كي خواستيد خواستگاري كنيد مطرح كنيد كه اون ها ابتدا امر بدونن؛ بعد برادرتون رو ببريد

چون ممكنه خواستگاري زياد بريد و جواب نه بدن و برادرتون ناراحت بشه؛

و البته اين كه كدام شهر هستيد هم مهمه؛ مثلا ممكنه يكي توي تهران ملاكهاش سخت گيرانه تر باشه تا يكي توي يه شهر كوچيك تر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سخت نمیگیریم تاحالانرفتیم چن نفرومعرفی کردن میگیم براعیدفطربریم

یکی یکی برید اگه با هر کردم به نتیجه نرسیدید برید سراغ بعدی، اونطوری برادرتون گیج میشه، بعد بفهمه مورد زیار براش گفتن ممکنه راحت رد کنه اولیارو، حالا چرا تا عید فطر صبر کنید این روزا مگه چشه همین تمروز تماس بگیرید با یکیشون که فکر می کنید با شرایطتتون هماهنگ تره بگیر فردا شب یا پس فردا شب بعد افطار ۱ ساعت میرید میشینید خونشون

بله خب خيليا قبول ميكنن، ولي به خاطر دستشون ممكنه هر كسي بله نگه، ولي در نهايت قطعا خيليا هستن ...

گفتیم شرایطشوچن نفرگفتن من ۳تادختردارم تویامثلا یکی گفته ۲دارم ولی تاحالانرفتیم

نگاه عزیزم مهم اینه که با عرضس و باید یکی رو براش پیدا کنید در حد خودش 

قبلیه خیلی خوشگل بودبعدتحصیلاتش بالابود این داداشموسردکرده نسبت به بقیه الانم که دستش اینشکلیه اصلاچیزی بهش نمیگیم

گفتیم شرایطشوچن نفرگفتن من ۳تادختردارم تویامثلا یکی گفته ۲دارم ولی تاحالانرفتیم

اول ببينيد برادرتون ميتونه با اين قضيه كه همسرش بچه داشته باشه كنار بياد يا خير

ولي به نظرم عقب نندازيد؛ هر چي زودتر برادرتون و همسر آيندشون زندگيشونو شروع كنن براي جفتشون بهتره

منتهي حتما با چشم باز انتخاب كنيد

من موافق اين نيستم كه خانم چون فقط نياز به سرپرست براي خودش و بچه هاش داره بله بگه ( مخصوصا با وجود نقص دست برادرتون )

كسي رو انتخاب كنيد كه واقعا به دنبال يه زندگي جديد باشه و واقعا با اين مساله كنار بياد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز