2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 45 پست
الان آزمایش بدم معلوم میشه یا زوده؟

اصلا نیاز ب آزمایش نیست بله مشخص میشه بارداری آزمایش بتا باید بدی . بی بی چک رو گفتم مشخص نمیشه اگر اگر اگر اسپرم ریخته باشه داخل واژن .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وسواس دارم کمر درد و نفخم دارم بی حالم  

خب بخاطر شاید پریودیت هست شایدم عفونت داری . شایدم بخاطر استرسه .

علایم بارداری شبیه پریودی هست معمولا کسی ک باردار میشه لکه بینی داره تاخیر در پریود داره اونم مثلا پنج روز یا ده روز یا بیشتر . سفت شدن سینه یا کمر درد و.. هست 

ببین این فرض رو بزار شما رابطه کامل داری خب ک اینا رو میگم وقتی هست که اینا اتفاق بیافته تو بعضی از خانمها ی باردار ممکنه پریود بشن ک تو آزمایش و سونو مشخص میشه ولی شما ن دخولی بوده ن حتی اسپرم ریخته داخل واژن دیگ چرا نگرانی الکی 

خب بخاطر شاید پریودیت هست شایدم عفونت داری . شایدم بخاطر استرسه . علایم بارداری شبیه پریودی هست معم ...

بله درسته خودمم میدونم ولی همش وسواس میگیرم ممنون عزیزم از توضیحاتتون

عزیزم میشع بگین علائم عفونت چیه؟ اخه من تاحالا نداشتم

خب وقتی زندگی متاهلی میاد وسط عفونت بیشتر آدم میگیره ممکنه هم نگیری یا بعد زایمان اگر زایمان سخت داشته باشی عفونت میگیری. ترشحات غیر عادی . ک بو یا رنگ غیر طبیعی داشته باشه یا حس خارش داشته باشی میشه عفونت 

خب وقتی زندگی متاهلی میاد وسط عفونت بیشتر آدم میگیره ممکنه هم نگیری یا بعد زایمان اگر زایمان سخت داش ...

آها ترشح دارم اما بی بو هس و کمر درد دارم ، رفتم آزمایش دادم‌منفی بود بتا ۲ بود 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792