2777
2789
عنوان

اسم دختر

417 بازدید | 15 پست

سلام خانما.اسم پسرم طاهاست.

من و شوهرم برای اسم دختر نورا رو انتخاب کردیم ولی ته دلم هنوز  رو آلا هم شک دارم به نظرتون کدومش بهتره؟البته شوهرم نورا رو بیشتر دوس داره

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عاشق اسم نورام 😍 منم باردارم هنوز جنسیت نی نیم مشخص نشده اسم دخترو انتخاب کردیم ولی اسم پسرو شک دا ...

به سلامتی عزیزم انشاءلله نی نیت هر چی که هست صحیح و سالم بدنیا بیاد.آره واقعا اسم انتخاب کردن خیلی سخته مخصوصا ک تصمیم به دو فرزند داشته باشی باید از قبل واسه دوتا رو انتخاب کرده باشی.

به سلامتی اگه دختر شد اسمش چیه؟؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
به سلامتی عزیزم انشاءلله نی نیت هر چی که هست صحیح و سالم بدنیا بیاد.آره واقعا اسم انتخاب کردن خیلی س ...

انشالله شمام به سلامت فارغ شی، شوهرم میگه ماهتیسا ولی جدیدا از اسم دلوینم خوشم اومده ولی میگه نه 😠

هرکاری می کنم اصلا نمیشه اسم دو تا فرزندو با هم جور کرد مغزم هنگ کرده 🤕

نورا

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه