2777
2789
عنوان

اسم دختر

380 بازدید | 15 پست

سلام خانما.اسم پسرم طاهاست.

من و شوهرم برای اسم دختر نورا رو انتخاب کردیم ولی ته دلم هنوز  رو آلا هم شک دارم به نظرتون کدومش بهتره؟البته شوهرم نورا رو بیشتر دوس داره

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق اسم نورام 😍 منم باردارم هنوز جنسیت نی نیم مشخص نشده اسم دخترو انتخاب کردیم ولی اسم پسرو شک دا ...

به سلامتی عزیزم انشاءلله نی نیت هر چی که هست صحیح و سالم بدنیا بیاد.آره واقعا اسم انتخاب کردن خیلی سخته مخصوصا ک تصمیم به دو فرزند داشته باشی باید از قبل واسه دوتا رو انتخاب کرده باشی.

به سلامتی اگه دختر شد اسمش چیه؟؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
به سلامتی عزیزم انشاءلله نی نیت هر چی که هست صحیح و سالم بدنیا بیاد.آره واقعا اسم انتخاب کردن خیلی س ...

انشالله شمام به سلامت فارغ شی، شوهرم میگه ماهتیسا ولی جدیدا از اسم دلوینم خوشم اومده ولی میگه نه 😠

هرکاری می کنم اصلا نمیشه اسم دو تا فرزندو با هم جور کرد مغزم هنگ کرده 🤕

رها.

اسم دخترم رهاس اگه بعد پسر باشه طاها میزاریم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

نورا

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه