2777
2789
عنوان

بچم 14ماهشه هنوز راه نمیره

427 بازدید | 25 پست

وایمسته ب تنهایی ولی تعادل کامل نداره که قدم برداره یعنی اصلا قدم برنمیداره دستش هم که میگییری راه بره کج میره مستقیم نمیره خیلی نگرانم ما ژنتیکمون 10 ماهه راه میرن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزممم جای نگرانی نداره پسرمن ۱۶ ماهگی راه افتاد درصورتی که مامانم میگه ماها زود راه افتادیم ...میگن تا ۲۰ ماهگی ام مشکلی نیست

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

خدایی راه رفتن ربطی به ژن نداره 

اگه هم ربط داشته باشه درصدش خیلی کمه 

بچه هاوشرایطشون متفاوته 

تا۱سال ونیمگی وقت هست که راه رفتن رویادبگیره 

خودتون دستاشوبگیریدوراهش ببرید بعدتشویقش کنیدخودش کم کم راه میفته 

البته بادکترش هم مشورت کن شایدبکی ازویتامینای بدنش کم باشه .چون شنیدم ویتامین هم موثره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

عزیزم دختر منم الان 16ماهشه تقریبا دوهفتس راه افتاده نگران نباش از منم کج میرفت اروم اروم قدم برمیداره .بچه من هنوزم نمیتونه ب تنهایی بلند شه ب مبل بلند میشه و راه میره شما بچت بتنهایی خودش بلند میشه؟وزنش چقده؟

بچه داداش منم اینطور بود نمیدونم دقیق چندماهگی راه افتاد ولی یادمه خیییلی دیر بود اصن دور از جونش انگار فلج بود پاهاش نرم بودن بهم گره میخوردن نمیتونس حتی وایسه ده ثانیه ولی بعد کم کم درس شد خداروشکر

میفهمم الان یکی چیزی بگه دلت میشکنه اخه زن داداشم تا چیزی میگفتن اطرافیان مث ابر بهار زار میزد

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️