2777
2789
عنوان

بوتاکس

877 بازدید | 4 پست

سلام دوستان راستش م خیلی شنیدم بوتاکس باعث میشه پوست به مرور شل بشه و بیفته و آدم پیر تر به نظر برسه .من هم  تا حالا نزدم. شک دارم خوشحال میشم تجربیات رو بگید .دوستم بوتاکس نزد و لیفت شقیقه پیش،بهترین دکتر انجام داد اوایل عالی بود ولی الان بعد دوسال پوستش،شل و اویزون شده  انگار ده سال پیر شده هی میره بوتاکس هر چند خیلی مصنوعی میشه. یه دکتر با وجدان بهم گفت این جراحی  لیفت شقیقه و بوتاکس بخاطر کشش اضافه که به پوست تحمیل میکنه باعث میشه بعد دو الی سه سال پوست شل و اویزون بشه و اعتیاد به بوتاکس پیدا میکنی .البته دکترهای ما اینا رو نمیگن که....

من یبار بوتاکس زدم راضی بودم 

الان که دیگه ۶ ماه ازش گذشته و تموم شده از قبلم بهتر شدم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تزریق بوتاکس انجام دادم خیلی الان از نتیجه بوتاکسم راضی ام 

واقعا خیلی موضوع حساسیه اصلا نباید بذاری هرکسی که علمشو نداره این کارو برات انجام بده 

من خودم کلینیک زیبایی ایریس انجام دادم خیلی ام راضی ام