2821
2789
عنوان

کهییییر

83 بازدید | 21 پست

سلام به همگی

اینجوری که دکتر گفتن من به دلیل حساسیت به سفکسیم کهیر زدم از یکشنبه هفته پیش با آمپول و قرص ۴ روزه خوب شدم اما بعد ۳ روز باز جاهای مختلف بدنم یکم میریزه بیرون دوباره خوب میشه همچنان هم دارومو میخورم،کسانی که سابقه دارن بهم بگین چقدر طول میکشه تا کامل خوب شه؟تا درمان میشه همینجور میره و میاد؟و چکار کنم که کامل خوب شم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دکتر رفتم اما متخصص آلرژی هنوز نرفتم شما تجربه ای دارین؟

اره خودم دارم..یه روزمیادیهو تاده روزپیداش نیس..باگوشت بره ایجورمیشم.لوراتادین بایدبخوری..ولی،بری،دکتربهتره چون پیشرفت کنه میادتوی صورتت.

دکترم رفتی داروهاش مصرف کن..دکتری رقتم گفت پسوریازسه هیچوقت خوب نمیشی منم دیگه دکتز دیگه نرقتم همیجوز میومدم گرمی میخوردم چون پسوریازیس از سردی میاد ومن بدتر شدم..نگو که این کهیر باید خنکی بخوری..

اره خودم دارم..یه روزمیادیهو تاده روزپیداش نیس..باگوشت بره ایجورمیشم.لوراتادین بایدبخوری..ولی،بری،دک ...

من یکشنبه هفته پیش کل بدنم زد حتی صورتم

پاهام خیلی شدید بود

دستام فقط آرنج به بالا

سینه و پشت 

گردن و سر شونه

صورتم دور چشمم

فقط لبم ورم نکرد🙁

من یکشنبه هفته پیش کل بدنم زد حتی صورتم پاهام خیلی شدید بود دستام فقط آرنج به بالا سینه و پشت&nbs ...

من باابادمجون اول باز ایجوز شدم فک کنم..کاسنی وهمین عرقیات خنک بخور چندمدتی گرمیجات مث ادویه عربی وفلفل ودارچینم نخور .کم بخور.چیزای خنک بخور همش تاحرارت کبدت بیادپایین

دکترم رفتی داروهاش مصرف کن..دکتری رقتم گفت پسوریازسه هیچوقت خوب نمیشی منم دیگه دکتز دیگه نرقتم همیجو ...

من پسو ناحیه سرم دارم

پسو اصلاااااا متورم نمیشه و خارشش انقدر زیاد نیست

کهیر قشنگ ورم میکنه میاد بالا

شکر خدا مال من پسو فقط تو سرمه و با پماد کنترلش میکنم الان نزدیک ۲۰ ساله که دارم کاری بهم نداشته منم خیلی درگیرش نشدم

کهیر لعنتی خیلی عذاب آوره من اصلا تاحالا کهیر نزده بودم

من پسو ناحیه سرم دارم پسو اصلاااااا متورم نمیشه و خارشش انقدر زیاد نیست کهیر قشنگ ورم میکنه میاد ب ...

هرکدومش بگیری پیشرفت کنه بده..همو پسو هم بیادتوی صورت بده ..همه بیماری بده

2824
2823
2791
2779
2792