2777
2789

بچها ببینین توی سایت گزینه دو و قلم چی زده رشته جامعه شناسی دانشگاهای استان تهران  با رتبه ۲۲-۲۳هزار منطقه سه قبول شدن

بعد حالا سوالم اینه من با این درصدایی که داشتم کنکور دی رتبم حدود ۲۲-۲۳هزار میشه با معدل۱۷-۱۸

میخواستم ببینم میشع با این رتبه جامعه شناسی یا جغرافیا اورد؟؟

یا بشینم سرجام همون شهر خودمون برم دانشگاه؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

حالا گیرمم بیاری اخه بازارکار ندارن رشته خودت چیه

اخه میدونی منم همینه نظرم ولی همه میگنن تو این دوره همه ی مدرک تحصیلی میخوان و این حرفا

میخوام برم دانشگاه دولتی فقط ی رشته ای بخونم ک مدرک داشته باشم

انسانیم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جامعه شناسی ارزشش رو داره جدیدا تو استخدام معلم ابتدایی جزو شرایط احراز شده ولی جغرافیا به نظر من نه ...

خب یعنی جامعه شهر خودمون(کرمان)بخونم ارزش بیشتری داره 

تا جغرافیا دانشگاه تهران؟؟

اخه میدونی منم همینه نظرم ولی همه میگنن تو این دوره همه ی مدرک تحصیلی میخوان و این حرفا میخوام برم ...

خب کاملا اشتباه فکر میکنی

دوره مدرک تموم شد

الان دوره ی مهارته

حداقل برو یه رشته به دردبخور

واسه انسانیا معمولا یا دبیریه یا حقوق یا روانشناسی یا حسابداری

دیگه باقی به درد نمیخورن حداقل تو ایران

اونورو نمیدونم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
خب یعنی جامعه شهر خودمون(کرمان)بخونم ارزش بیشتری داره  تا جغرافیا دانشگاه تهران؟؟

اسی تو هدفت چیه؟

صرفا اسم دانشگاه رو میخوای یا بازارکار؟

طرف صنایع شریف خونده بیکاره

نمیگم برند دانشگاه تاثیر گذار نیست ولی اول مهم تر رشتس

ببین بازارکار کدوم بهتره

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
اسی تو هدفت چیه؟ صرفا اسم دانشگاه رو میخوای یا بازارکار؟ طرف صنایع شریف خونده بیکاره نمیگم برند د ...

هدفم فرهنگیان بود میدونم که نمیارم 

سیاه قلم بلدم و میخوام اموزش سیاه قلم بدم 

این وسط نه اسم دانشگاه رومیخوام نه بازار کار

فقط مدرک تحصیلی میگمم جغرافیا و جامعه چونکه بهشون علاقه دارم و برام یادگیریشون اسونه 

رتبمم به حقوق و روانشناسیم نمیخورهه

میدونم مدرک رو پیام نور و ازاد هم میدن

ولی نمیخوان خرجی بیوفته رو دست خانوادم