2777
2789
عنوان

اخلاق بد نامزدم چطور تغییر کنه

150 بازدید | 4 پست

سلام نامزدم خیلی مرد خوب و صبوریه 

اما مشکل من اینکه زیادی دلسوزی میکنه برای دیگران ،ناراحتی دیگران ناراحتی اونه ،اگه کسی بدی در حقش کنه با اینکه میتونه دعوا کنه خونسردیشو حفظ میکنه ،استادش ازش خواست که یکی از دانشجوهاش که یه اتفاقی براش افتاد و قرار شد دیگه دکترا رو ول کنه چون تو گروه این بود ازش خواست که بره باهاش صحبت کنه تا برگرده ،نامزدمم باهاش قرار گذاشت ،حالا دختره کلی باهاش دعوا افتاد که با این کارت دخالت میکنی تو زندگی من در صورتی که ۲ سال همکارن و میدونه که ادم دخالت بکنی نیست اگرم کاری میکنه از رو دلسوزیه یا نگرانیه 

_یا به یکی از همکاراش تو نوشتن مقاله کمک کرد ،زمانی که برای یکی از مقاله هاش وقت کم اورد و از اون کمک خواست اون دختر به راحتی گفت نه میخواستی یجور برنامه بچینی اینجوری نشه

نامزدم ایران نیست  دوستاش همه ایرانین و اونجا با هم گروه دوستی تشکیل دادن  

خیلی از دوستاش دوسش دارن 

بعضی ها هم ازش سوء استفاده میکنند چطور بهش بفهمونم اونایی که باهات بد برخورد میکنند ،چرا باز به اونا کمک میکنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از من بهت نصیحت هیچ‌کسی نمیتونه اخلاق دیگران رو تغییر بده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨