2821
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 17480 بازدید | 30 پست
اصلا وارد این فاز نشو وقتی کارهایی خواسته که باب میلت نبوده یعنی دوست نداشته، مطمئن باش به ازدواج خت ...

چون طراح داخلی خونه خواهرم شد بعد دوستیمون 

دوست دارم تمام حرف های دلم رو به خواهر خودش بگم که بدونن اونیکه درست نبود من نبودم 

اون فکر میکنه من با همسرم بودم همزمان با 2 نفر بودم 

تهش این بود منکه میخواستمت میخواستم باهات ازدواج کنم تو نیومدی درصورتی که چندین بار غیر مستقیم گفتم من میخوام ازدواج کنم میگفت خوشبخت بشی فلان 

خب اگر واقعا دلت با من بود یکبار باید واکنش غیر این داشتی 

یا میگفت من قصدم ازدواج نیست میخوام از ایران برم 

که هنوز نرفته البته 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راضیم از زندگیم چون دوتایی از منفی شروع کردیم و ساختیم با هم کار میکنیم تلاش می‌کنیم با همه سختی ها ...

حتی اگه همسرت هم زمانی بد شد سراغ اینجور آدمها نرو ازدواج یه چارچوبی داره تعهد اخلاقیه حتی اگه  با شوهرتون به بن بست رسیدین هم مشاوره بگیرین دنبال این آشغالهای سوءاستفاده کن نرین الانم بخواد ودنبال ازدواج باشه کیس زیاده تا اینکه بخواد بعدا ازت بهره کشی کنه فک میکنی اگه ازت مدرکی داشت اینطور باهات حرف میزد برو برای خودت کیف کن که وقتی دوسش داشتی مدریک دستش ندادی وگرنه الان تهدید بود وهمسرت هم درگیر شکایت یا باج بود خداروشکر کن اصلا اجازه نده حتی یکبار دیگه بهت پیام بده اگرم اصرار کرد همسرت رودرجریان بزار بگو خواستگار قبلیم بوده ول کن ماجرا نیست 

حتی اگه همسرت هم زمانی بد شد سراغ اینجور آدمها نرو ازدواج یه چارچوبی داره تعهد اخلاقیه حتی اگه   ...

دلم برای خودم میسوزه که کلی کمکش کردم سر اینکه بعد چندسال پایان نامه بگیره یسری متن هاش رو من نوشتم حتی طرز بیان و حرف زدن رو من یادش میدادم 

میدونی وقتی گفتم اگر من خواسته ات رو انجام ندم میری؟ 

گفت اره

یعنی خیلی احمق بودم که عاشقش بودم 

احمق نه اگه بودی آتو دستش میدادی

خلاصه اینکه دنبال اینجور آدمها نرو حتی تو خارج ازکشور هم وقتی درگیر یه رابطه هستن (ازدواج نه رابطه )با کس دیگه  دوستی نمیکنن ، نهایتش خارج میشن بعد میرن مگه افراد خیانتکار ،شما که ازدواج کردی آرزوی خوشبختی برات دارم ببین یه جایی کاری کردی خدا دوست داشته درمقابل خواسته های غیرمعقولش کوتاه نیومدی درحالیکه خیلی کم پیدا میشه خانمی که احساسی عمل نکنه بعدها چوبشو نخوره،

خلاصه اینکه دنبال اینجور آدمها نرو حتی تو خارج ازکشور هم وقتی درگیر یه رابطه هستن (ازدواج نه رابطه ) ...

مرسی عزیزم چون یجور رفتار کرده حس عذاب وجدان داشتم ولی با حرفات وقتی برمیگردم به عقب میبینم اگر باز با اون بودم همش رابطه قطع و وصلی و دعوا بوده. هیچوقت پشیمون نمیشم دربرابر خواسته هاش بلاک کردم 

میدونی یچیز خیلی بدتر هم بود انگار شکست عشقی که نه باورهام ترک خورده وقتی من آنقدر دوستش داشتم و اون وقتی خواست برای اولین بار بیاد منو ببینه برگشت گفت خونه جور کن فلان چیز رو میخام ازت اجازه اونجا دست باباته اجازه اینجا دست خودته 

من بلاکش کردم بعدش منت میزاشت که من میخاستم بیام ببینمت تو نمیخواستی 

دوست دارم به خواهرش حرفامو بگم تا فکر نکنه مشکل از من بوده خواهرش خیلی منطقیه یبار باهاش حرف زدم میگفت چی بهش گفتی که باهام دعوا میکنه 

میدونی اونقدر که من میخاستم اون نمیخاست پسری که دختری رو بخواد بی ارزش نمیکنه بنظرم

مرسی عزیزم چون یجور رفتار کرده حس عذاب وجدان داشتم ولی با حرفات وقتی برمیگردم به عقب میبینم اگر باز ...

یعنی بعد ازدواج ازت خواست بیاد خونت ببینتت؟نیاز نیست به کسی توضیح بدی خواهرش دیگه بتوربطی نداره قرار نیست برای تمام فک وفامیلش بگی ، حق با کیه کاملا معلومه قصدش سو استفاده بوده هیچ احساس گناه نکن زندگیتو بساز شانسی که ازشوهرت داری خراب نکن 

یعنی بعد ازدواج ازت خواست بیاد خونت ببینتت؟نیاز نیست به کسی توضیح بدی خواهرش دیگه بتوربطی نداره قرار ...

من دیگه این ادم رو گذاشتم کنار با ازدواج کردنم 

فقط آدم چکنه که دلش به آدم اشتباه میره که اونم با یادآوری و حرفات فهمیدم بهترین کار بود که کردم تمام حرفایی که میزنه فقط حس عذاب وجدان من رو زنده می‌کرد ولی درست ترین کار بود اون از اولش هم من رو نمی‌خواست و براش سرگرمی بودم 

یعنی بعد ازدواج ازت خواست بیاد خونت ببینتت؟نیاز نیست به کسی توضیح بدی خواهرش دیگه بتوربطی نداره قرار ...

مرسی که پای درد و دلم موندی سر این قضیه نمیتونستم با کسی حرف بزنم واقعا نمیشد نیاز داشتم با یکی درد و دل کنم ممنون که گوش دادی و راهنماییم کردی 

بعنوان یه کسی که روانشانسی خوندم بهت میگم حتی یک لحظه شک نکن قصدش سوء استفاده وتخلیه میل جنسیش بوده ،شما با دوست داشتن اشتباه گرفتی  درکنارش هم حرفهایی زده که روی شما تاثیر بگذاره حواست باشه اگه شل بگیری میشه بختک روزندگیت ول کنت نیست . پس دیگه احساس گناه نکن ،اگه کسی تو خیابان یه متلک بهت بگه بهت هم دست درازی کنه ،شما جوابشو با الفاظی درحد خودش بدی دچار عذاب وجدان میشی؟ قطعا نه ،ین همون کسه فقط یکم زمان بیشتر گذاشته ودرقالب الفاظی با رنگ وبوی عاشقانه، امابه نتیجه نرسیده میخواد حتما عملیش کنه 

بعنوان یه کسی که روانشانسی خوندم بهت میگم حتی یک لحظه شک نکن قصدش سوء استفاده وتخلیه میل جنسیش بوده ...

اجازه این کار ندادم و نمیدم مطمئن باش 

چیزیم ازم نداره 

خداروشکر با همسرم حرف زدم که همچین آدمی بوده 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز