2777
2789
عنوان

بیایین یه لحظه

67 بازدید | 8 پست

خانما روبیکا چجوریه یکی پیام داده سلام ، به اسم میلاد اصلا نمیشناسم شمارشم اصلا نشناختم قشنگ به اسم میلاد اومده ، نمیتونم مسدود کنم ، شوهر بد دل دارم فقط پاک کردم چون مسدود کنم شماره میمونه بنظرتون چکار کنم حساب پاک کنم کمک فرقی میکنه ؟البته حساب پاک کردم دوباره با همون شماره عضو شدم سلام نوشته بود دوباره پاک کرده بود خودش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روبیکا حساب پاک نمیشه فقط از گوشی پاک‌کن.اصلا روبیکا بدرد نمیخوره فقط اعصاب خوردیه .

از من پاک شد ، پاک کردم ولی میترسم دوباره بخواد مزاحم بشه ، و شوهرم ببینه دیگه تا کی قسم بخورم نمیناسم  شما واتساپ دارید؟

خاک تو سرم خوب پاک کردم به فکرم افتاد

ببین خودت همچین چیزی تو گوشیت سیو نکردی؟؟ چون هرچی که تو گوشیت سیو باشه با همون میاد و اگه مخاطب ناشناس باشه مثل واتساپ شمارش میاد دیگه با اسم نیست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
از من پاک شد ، پاک کردم ولی میترسم دوباره بخواد مزاحم بشه ، و شوهرم ببینه دیگه تا کی قسم بخورم نمینا ...

بلاکش کن حداقل.من نه تلگرام دارم نه اینستا نه واتساپ  نه روبیکا البته روبیکا  قبلاً داشتم خوشم نیومد پاک کردم. .نی نی سایت و دارم .چون واقعا حوصله میخواد تو هرکدوم از اینا باشم.