2777
2789
عنوان

بیایین یه لحظه

69 بازدید | 8 پست

خانما روبیکا چجوریه یکی پیام داده سلام ، به اسم میلاد اصلا نمیشناسم شمارشم اصلا نشناختم قشنگ به اسم میلاد اومده ، نمیتونم مسدود کنم ، شوهر بد دل دارم فقط پاک کردم چون مسدود کنم شماره میمونه بنظرتون چکار کنم حساب پاک کنم کمک فرقی میکنه ؟البته حساب پاک کردم دوباره با همون شماره عضو شدم سلام نوشته بود دوباره پاک کرده بود خودش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روبیکا حساب پاک نمیشه فقط از گوشی پاک‌کن.اصلا روبیکا بدرد نمیخوره فقط اعصاب خوردیه .

از من پاک شد ، پاک کردم ولی میترسم دوباره بخواد مزاحم بشه ، و شوهرم ببینه دیگه تا کی قسم بخورم نمیناسم  شما واتساپ دارید؟

خاک تو سرم خوب پاک کردم به فکرم افتاد

ببین خودت همچین چیزی تو گوشیت سیو نکردی؟؟ چون هرچی که تو گوشیت سیو باشه با همون میاد و اگه مخاطب ناشناس باشه مثل واتساپ شمارش میاد دیگه با اسم نیست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
از من پاک شد ، پاک کردم ولی میترسم دوباره بخواد مزاحم بشه ، و شوهرم ببینه دیگه تا کی قسم بخورم نمینا ...

بلاکش کن حداقل.من نه تلگرام دارم نه اینستا نه واتساپ  نه روبیکا البته روبیکا  قبلاً داشتم خوشم نیومد پاک کردم. .نی نی سایت و دارم .چون واقعا حوصله میخواد تو هرکدوم از اینا باشم.