2777
2789
عنوان

مادرای گل

70 بازدید | 14 پست

من پسرم مهر ماه باید بره پیش ۱ ولی خب برای این میخوام ثبت نامش کنم که از وابستگیش به من کم بشه و اجتماعی تر بشه 

به نظرتون به جای مهد بزارمش مراکز بازی که مربی هم دارن و فقط سه روز در هفته بره 

یا بزارمش مهد از ۷ تا ۳

با وجود اضطراب جدایی که داره و اینکه مهد های ستاره دار مسیرشون خیلی دوره و همسرمم همکاری نمیکنه 

من پسرمو شش هفت سال پیش مدرسه طبیعت می‌بردم کلا با نحوه آموزش ایران مشکل دارم چه برسه قبل از سن مدرسه ! مگه قرار همه انیشتن بشن ؟ بچه باید بازی و تفریح کنه کنارش آموزش ببینه

از نظر من بهترین کار و می‌کنی ولی ممکن خیلی‌ها مخالف باشن

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مراکز بازی یا آموزشهای مختلف مثل  سفالگری که برای ورود به مدرسه کمک می‌کنه انگشتاش قوی بشه برای نوشتن (جمله بندیم عالی بود 😁) 

همون سه روز تو هفته عالیه

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ممنون ازینکه نظر دادین 

زنده باشی 🙏

تا حالا چنین تجربه ای نداشتم ولی میدونم از ۷ تا ۳ نمیمونه و گریه راه میندازه 

خوب اگه اینطوره  بعضی دوستان  هم گفتن  مراکز بازی بزار    محل های  ما مهدکودک  از ۸  هست تا ۱۲  زودتر  و دیرتر هم بستگی به خانواده ها داره اختیاری هست  

💖عشقم خانواده ام💖