2777
2789
عنوان

کسی هست راجب بی بی چک بدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 56 پست
اگه آزمایش دادی ممنون میشم جوابش رو بهم بگی به نظر من صد در صد مثبته

چشم حتما یه عکس دیگه از بی بی چک گذاشتم نگاه می‌کنی نظرت رو بگی خطش پر زنگ تر شده 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍
چشم حتما یه عکس دیگه از بی بی چک گذاشتم نگاه می‌کنی نظرت رو بگی خطش پر زنگ تر شده 

عزیرم خیالت راحت بار داری من وقتی بی بی چک استفاده کردم جلو نور لامپ میگرفتم یه سایه می افتاد این رو به دکتر گفتم بهم گفت بارداری و دیدم همون شد

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیرم خیالت راحت بار داری من وقتی بی بی چک استفاده کردم جلو نور لامپ میگرفتم یه سایه می افتاد این رو ...

آها ممنونم مرسی لطف کردی ❤️

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍
اگه آزمایش دادی ممنون میشم جوابش رو بهم بگی به نظر من صد در صد مثبته

سلام آزمایش دادم مثبت بود 😍

مبارکه من مطمئن بودم .چقدر خوشحال شدم. انشاله این نه ماه به سلامت سپری بشه و نی نی کوچولوت رو به آغوش بکشی 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
مبارکه من مطمئن بودم .چقدر خوشحال شدم. انشاله این نه ماه به سلامت سپری بشه و نی نی کوچولوت رو به آغو ...

قربونتون مرسی ممنون ❤️

انشالله

ان شاءالله صحیح و سالم به دنیا بیاد و بغلش کنی.

حسم میگه پسره

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
ان شاءالله صحیح و سالم به دنیا بیاد و بغلش کنی. حسم میگه پسره

ممنونم مرسی علائم بارداری پسر رو میدونید چیه شما ؟ از کی مشخص میشه ؟

ممنونم مرسی علائم بارداری پسر رو میدونید چیه شما ؟ از کی مشخص میشه ؟

اگه سینه سمت راست بزرگتر از سینه سمت چپ باشه نشانه پسر بودن جنین هست.

اگه شکم رو به پائین باشه و جنین در قسمت پائینی شکم باشه می تونه یکی از علائم پسر بودن نوزاد باشه

میل به غذای های ترش 

اگه تعداد ضربان قلب زیر 140 باشه احتمال پسر بودن زیاده 

رنگ ادرار تیره تر میشه 

بازم بعضی مواقع ربطی به علائم نداره.

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
اگه سینه سمت راست بزرگتر از سینه سمت چپ باشه نشانه پسر بودن جنین هست. اگه شکم رو به پائین باشه و جن ...

ممنونم لطف کردین❤️

مبارک باشه

خیلی ممنونم مرسی ❤️❤️