2777
2789
عنوان

کسی هست راجب بی بی چک بدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 56 پست
مثبته به نظر میرسه مبارکه😍😍❤

ایشالله که باشه مرسی ممنونم 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍
بله قشنگم معلوم میشه 

ممنونم لطف کردی ❤️

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخی عزیزم آره مثبته  چن روز صبر کن برو آزمایش بده انشا الله قطعی بشه پیشاپیش مبارکه گلم😍😘

انشالله ممنونم مرسی 

اره زیر 5 دقیقس یکی دو دقیقه بعدشه 

ب نظر میاد دو سه روز مونده ب موعد

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ب نظر میاد دو سه روز مونده ب موعد

چطور 

انشالله که من اشتباه کردم   اخه من هر وقت بی بی چک زدم و اینحوری بود منفی برام دراومد   ...

آها منم امیدوارم ممنونم

الان بچه دارین یا نه هنوز 

چطور 

چون کمرنگه پس حدسم درست بود ک از موعدت نگذشته فردا بری ازمایش بدی عددش رو ۷۰۰ یا ۸۰۰ هست

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بله  به لطف خدا ی پسر دارم‌

خب به سلامتی خدا حفظش کنه براتون 

چون کمرنگه پس حدسم درست بود ک از موعدت نگذشته فردا بری ازمایش بدی عددش رو ۷۰۰ یا ۸۰۰ هست

اها مرسی ممنون

الان نگاش کردم اینجوری بود الان نظرتون چیه 

ممنونم انشالله خدا ی فرزند سالم صالح  زیبا رو بهتون بده و لچه منم حفظ کنه

ممنونم سلامت باشید ❤️

امیدوازم همینجوری که میگی باشه 

اگه آزمایش دادی ممنون میشم جوابش رو بهم بگی به نظر من صد در صد مثبته

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .