2777
2789
عنوان

بگید چیکارکنم

141 بازدید | 9 پست

بین این دوراهی کدوم رو انتخاب میکنید

۱. ساکن بودن در زیرزمین منزل پدرشوهر، با متراژ بالا و سه خوابه که کمی قدیمی شده و سوسک و مورچه و مارمولک داره و احتیاج به بازسازی داره اما شرایط مهیا نیست، رفت و آمد بی حساب و کتاب داره اما مزایاش اینه پول اجاره و اب و برق و گاز و اینا نمیدیم

۲. اجاره کردن یک منزل در یک مجتمع با متراژ پایین تر و نوساز تر و مستقل شدن ، معایبش اینه دیگه باید پول پیش و اجاره و .... اینارو خودمون بدیم

راستشو بگید شما بودید کدوم انتخاب میکردید؟؟ سالهاست منزل پدرشوهر ساکنم اما دیگه خسته شدم، الانم که میخوایم مستقل بشیم همش میترسیم، چون میخوایم خونه هم بخریم، داریم فکرمیکنیم اگر قرار باشه پول رهن و اجاره بدیم دیگ چطوری خونه بخریم☹

شوهرم میگه چندسال دیگم بمونیم تا بتونیم خونه بخریم از بابت رهن و اجاره راحت باشیم اما من به ستوه اومدم، اشپزخونم خیلی قدیمیه و تو فصل گرما کلی سوسک داره منم وحشت دارم و رفت و امد زیاد اقوام به این خونه ، ازخونه پدرشوهر خسته شدم ازاینکه اون چیزیکه میخوام نیست، بچه دارم از اول ازدواج اینجام

تعداد رای : 13
نظرسنجی
خونه پدرشوهر
3
23%
مستقل شدن
10
76%

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بخواید با این فکر بمونید تا ابد اونجا موندگارید چون همه چیز روز به روز گرون تر میشه 

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

بخواید با این فکر بمونید تا ابد اونجا موندگارید چون همه چیز روز به روز گرون تر میشه 

منم فکرمیکنم انقدر مستقل نشدیم که فوبیا گرفتیم نسبت بهش😓درحالیکه کاریه که اول و اخر باید اتجام بشه... شوهرم میگه ازاینجا بریم خونه خودمون اما خونه خودمون بیش از سه سال دیگه طول میکشه چون فیش داریم و تا ساخته بشه و ...

من با پدر شوهر و سوسک و مارمولک نمیسازم پس دومی رو انتخاب میکنم 😂اما تو که چندسال نشستی یه کم دیگ تحمل کن تا بخرین دیگه از هفت دولت آزاد میشین بخدا

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
منم فکرمیکنم انقدر مستقل نشدیم که فوبیا گرفتیم نسبت بهش😓درحالیکه کاریه که اول و اخر باید اتجام بشه. ...

والا عزیزم صلاح زندگیتون دست خودتونه.اول شرایط مالیتونو ببینید و بسنجید و تصمیم بگیرید.الان پول رهن بدین بعدا که خونه خریدین یا ساختین مرحله آخر پول رهنتونو بگیرید و خرج خونه کنید.البته اگه مطمئنید ضرر نمیکنید و اینجور چیزی براتون ممکنه.بازم میگم خودتونید بهتر میدونید چون از همه جوانب با خبرید

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

من با پدر شوهر و سوسک و مارمولک نمیسازم پس دومی رو انتخاب میکنم 😂اما تو که چندسال نشستی یه کم دیگ ت ...

شوهرم‌همینو میگه... موندم این وسط😓😓

باورکن بقدری از سوسک میترسم ک حد نداره همش میگم این سال اخرین ساله‌‌‌.. خب منم آدمم چیکارکنم

بقیه مشکلات خونه بماند

والا عزیزم صلاح زندگیتون دست خودتونه.اول شرایط مالیتونو ببینید و بسنجید و تصمیم بگیرید.الان پول رهن ...

پول رهن رو داریم اما شوهرم میگه تا یکسال دیگه پولمون بی ارزش مبشه و دوباره کلی به رهن و اجاره اضافه میشه... ازاونور هرکس مستاجری کشیده بهمون میگن نههههه نرید پشیمون میشید اذیت میشید و .... نمیدونم بخدا کم آوردم چیکارکنم😓

بدون شک خونه مستقل 

معلوم نیست چقدر قرار زندگی کنی ک زندگی برای خودت تلخ کردی 

مگ میبشه با سوسک کنار اومد آخه 

اگه خونه پدرشوهر باشی مثلا میخوای دو ساله خونه بخری 

برو خونه اجاره کن ولی ۴ ساله خونه بخر 

ولی برو

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید