2777
2789
عنوان

باد شدیذ

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 30 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا نی نی تو برات حفظ کنه به سلامتی بغلش کنی  میشه لطفا برا منم دعا کنی بچه دار شم

مرسی گلم ....انشالابه حق پنج تن خداصلاح بدونه و دامنت سبزبشه و خدابهت نی نی سالم و صالح عطاکنه ....چندوقته اقدامی؟

مرسی گلم ....انشالابه حق پنج تن خداصلاح بدونه و دامنت سبزبشه و خدابهت نی نی سالم و صالح عطاکنه ....چ ...

مرسی عزیزم 

۱۰ ساله دوتا سقط داشتم 

دو تا آی وی اف

یه آی یو آی

سال ۱۴۰۳ بهترین تاریخ زندگیمه ....خدایا هزاران بار شکرت
مرسی عزیزم  ۱۰ ساله دوتا سقط داشتم  دو تا آی وی اف یه آی یو آی

ای بابا چقدرسختی کشیدی دختر.....حتتتماسرنمازام ازخدامیخوام چشم انتظاریت تموم بشه ....انشالاحضرت زهراخودش واسطه بشه برای مادرشدنت عزیزدلم ....همین امسال بیای اینجاخبرخوش بدی  

ای بابا چقدرسختی کشیدی دختر.....حتتتماسرنمازام ازخدامیخوام چشم انتظاریت تموم بشه ....انشالاحضرت زهرا ...

الهی از بچت خیر ببینی

یه دنیا ممنون از دعای خیرت

آره خیلی سختی کشیدم چه زخمای که نشنیدم 

و...

الان افسردگی

مرسی مهربون😘❣️❣️❣️

الهی از بچت خیر ببینی یه دنیا ممنون از دعای خیرت  آره خیلی سختی کشیدم چه زخمای که نشنیدم  ...

فداتبشم ...حق داری خداخیلی سخت به امتحان کشیدتت ....مطمئن باش هرکی زخم زبون زده بهت تاوان میده ...قوی باش به خداتوکل کن ....تونی نی سایت یکی بودبعدسالهاطبیعی سه قلواورده بود کاربریشویادم نیست ....به خدااعتمادکن پناه ببربه خودش 

فداتبشم ...حق داری خداخیلی سخت به امتحان کشیدتت ....مطمئن باش هرکی زخم زبون زده بهت تاوان میده ...قو ...

نشی که عزیز دلی

زخم رو خودیا زدن 

دیگه به ظاهر پوست کلفت نشون میدم خودمو ولی افسرده‌ام

بله عزیز دلم فقط توکل به خدا آرومم می کنه میگم شاید حکمتی توشه

به غیر خودم مامانم داغونه برا من 

سنم زیاده رفتم تو ۳۸ دیگه امیدی ندارم

فداتبشم ...حق داری خداخیلی سخت به امتحان کشیدتت ....مطمئن باش هرکی زخم زبون زده بهت تاوان میده ...قو ...

عزیزم اذیتت می کنم با حرفام

شرمنده

شما حامله ای نباید بیدار باشی 

برو بخواب اینجوری اذیت میشی

مواظب نی نی گلمون باش

بعد به دنیا اومدنش انقدر شبا بیدار می مونی که الان از فرصت استفاده کن بخواب

انشالله همیشه تو خونتون خوشی باشه

😘

نشی که عزیز دلی زخم رو خودیا زدن  دیگه به ظاهر پوست کلفت نشون میدم خودمو ولی افسرده‌ام بله ع ...

رفته بودم دکترزنان خیلیا۴۰سالشون بودواس اقدام اومده بودن الان اکثرابالای ۳۵بچه میارن حداقل اون دکتری که من میرم رنج سنیشون این بود....ناامیدنباش گلم منم متولد۶۶ام سنم کم نیست ....حتتتماخداجواب اینهمه سال تحمل کردنتومیده ....صبراوج احترام به حکمت خداونده ....شادبودن یجورشکرگزاریه ....افسردگی و انرژی منفیوازخودت دورکن قطعااااانتیجشوتوزندگیت میبینی عزیزدلم

رفته بودم دکترزنان خیلیا۴۰سالشون بودواس اقدام اومده بودن الان اکثرابالای ۳۵بچه میارن حداقل اون دکتری ...

مممنونم از حرفای قشنگو به دلنشینت دوست خوبم

تمام سعیمو می کنم آروم شم

و به چیزای خب فک کنم😍😘

عزیزم اذیتت می کنم با حرفام شرمنده شما حامله ای نباید بیدار باشی  برو بخواب اینجوری اذیت میش ...

این چه حرفیه گلم دشمنت شرمنده منتظرم اذان بزنه نمازصبحوبخونم بخوابم ....قطعاعاقبت اینهمه سال چشم انتظاریت ختم بخیرمیشه عزیزدلم خدابزرگه....شبت بخیر😍😍😍😍

این چه حرفیه گلم دشمنت شرمنده منتظرم اذان بزنه نمازصبحوبخونم بخوابم ....قطعاعاقبت اینهمه سال چشم انت ...

فدات خواهر گلم نماز روزتم قبول حق باشه

ممنون از وقتی که برام گذاشتی و حرفای به دلنشین و دعای خوبی که برام کردی

یه دنیا ممنون

شب شمام بخیر گلم😘😘😘