هر شب سر ساعت معینی قرص ال دی بخور نمیشی خیالت راحت
اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
سلامتیتونو به خطر نندازین پریود شدن دست خودتون نیست مطمئن باشید خود خدا و حضرت علی هم حاضر نیستند خودتونو به خطر بندازین اگه بخاطر اینکه نمیشه رفت مسجد میگین،از حیاط مسجد یا خونه هم دعا قبوله
هیچ مسجدی کلا نمیشه رفت، مگه اینکه مسجد جایی برا نشستن افرادی که عذر شرعی دارن داشته باشه، فقط اینم باید از خادمین مسجد بپرسی که خدایی نکرده گناهی مرتکب نشی و حرمت مسجد شکسته نشه
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
مگه گناه میکنیم پریود میشیم یا مثلا تو پریودی دیگه بنده ی خدا نیستیم خدا خودش برای ما زنها اینجوری خواسته اتفاقا تو اون زمانها خدا بیشتر هوای ما خانما رو داره