2777
2789
عنوان

من همونیم که

133 بازدید | 17 پست

من همچنین که تو مدرسه هر کی هر سوالی بلد نبود از من می پرسید 

من همونیم که دبیر وقتی درس میداد تعجب می کرد که چه قدر زود گرفتم حتی تو دبیرستان 

من همونیم که مباحث سنگین زیست رو دوباره سر کلاس توضیح میدادم که به قول دبیر مرور بشه 

اره من دقیقاً همونیم که فقط دندون می خواستم 

من همونم که رفیقم می‌گفت تو تیز هوشی حتما قبول میشی 

من همونم که مهم ترین دغدغه ام این بود بین دندون و فیزیو کدوم انتخاب کنم آخه دندون کارش بیشتر درآمدش بیشتره فیزیو هم کار و هم درآمدش کمتره

من همونم که الان دنبال رشته ی بدون کنکور می گردم 😢 که برم فقط برم که دیپلمه نباشم 

که دانشگاه رفته باشم فقط 

دیگه هیچی برام مهم نیست هیچی 

دیگه بی حس شدم 

لباس که بخوان بخرم میبینن این لباس ارزش این مقدار هزینه رو داره یا نه 

ارزششو نداشت 

من همه چیمو دادم 😢 ولی دیگه تموم شد دیگه نمی خوام 

سلام حالا فکر میکنید اگه پیام نور یا دانشگاه ازاد برین ادم کم ارزش یا بی ارزشی هستین خدایی نکرده؟ 

کی خواسته لباس بخره و قبلش فکر کرده ارزش هزینه رو داره یا نه؟ از چه لحاظ ارزش داره یا نه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اینجوری شدی هنوز وقت هست تا وقت داری تمام تلاشتو بکن 

دقیقا انگار حرفاتو از زبون منه ده سال پیش زدی با این تفاوت که من راه اشتباه انتخاب کردم و الان بعد ده سال واقعا پشیمونم 

لباس و حواشی دیگه رو بیخیال الان تمام فکر و ذکر و ذهنتو بذار رو کنکور وقتی اینقدر تیزهوشی یعنی میتونی تو این چند ماه نتیجه بگیری

کاری نکن مدیون خودت بشی😔🥺

چرا اینجوری شدی هنوز وقت هست تا وقت داری تمام تلاشتو بکن  دقیقا انگار حرفاتو از زبون منه ده سا ...

نه نمیشه خوشم خوبه سرعت ام کمه ولی 

الآنم همون دریای دوازدهم خودت کتاب های اصلی مدرسه رو واسه تخصصی ها نصف اش نخوندم عمومی هام که هیچی بلد نیستم 

هنر کنم اونا رو تموم کنم امتحان نهایی

سلام حالا فکر میکنید اگه پیام نور یا دانشگاه ازاد برین ادم کم ارزش یا بی ارزشی هستین خدایی نکرده؟&nb ...

پیام نور و آزادم باید کنکور بدی 

هیچی لباسو مثال زدم 

من چیزایی را به خاطر درس دادم که ارزشش بیشتر از درس بود 

پیام نور و آزادم باید کنکور بدی  هیچی لباسو مثال زدم  من چیزایی را به خاطر درس دادم که ا ...

حالا تو کنکور امثال شرکت میکنید یا نه؟ از چی ناراحتین دقیقا؟ اگه قبول بشین ناراحتیاتون رفع میشه؟ 

خب باید وقتتون رو تقسیم میکردین که بتونید تا حد ممکن اون چیزاییو که ارزششون بیشتر از درسه از دست ندین

حالا تو کنکور امثال شرکت میکنید یا نه؟ از چی ناراحتین دقیقا؟ اگه قبول بشین ناراحتیاتون رفع میشه؟&nbs ...

از اینکه در صد هام کمه درسام بلد نیستم 😢از این ناراحت ام اگه قبول بشم که اره همه چی حله

کاری به وقت نداشت 

من روحم روانم آرامشم از دست دادم 😢

نه نمیشه خوشم خوبه سرعت ام کمه ولی  الآنم همون دریای دوازدهم خودت کتاب های اصلی مدرسه رو واسه ...

به خودت داری تلقین میکنی نه نمیشه داری از افعال منفی استفاده میکنی

ببین از همین الان فقط یه پایه رو انتخاب کن و پیش رو 

قرار نیست رو تمامی مباحث تسلط داشته باشی فقط مباحثی که پر سوال هستند و راحت تره رو بخون شما اگه به شصت درصد مطالب مسلط باشی و فقط تو کنکور منفی نزنی و حداقل سی چهل و پنجاه درصد بزنی مطمین باش رتبت خیلی خوب میشه بهت قول میدم کافیه خودت بخوای