2777
2789
عنوان

من همونیم که

246 بازدید | 27 پست

من همچنین که تو مدرسه هر کی هر سوالی بلد نبود از من می پرسید 

من همونیم که دبیر وقتی درس میداد تعجب می کرد که چه قدر زود گرفتم حتی تو دبیرستان 

من همونیم که مباحث سنگین زیست رو دوباره سر کلاس توضیح میدادم که به قول دبیر مرور بشه 

اره من دقیقاً همونیم که فقط دندون می خواستم 

من همونم که رفیقم می‌گفت تو تیز هوشی حتما قبول میشی 

من همونم که مهم ترین دغدغه ام این بود بین دندون و فیزیو کدوم انتخاب کنم آخه دندون کارش بیشتر درآمدش بیشتره فیزیو هم کار و هم درآمدش کمتره

من همونم که الان دنبال رشته ی بدون کنکور می گردم 😢 که برم فقط برم که دیپلمه نباشم 

که دانشگاه رفته باشم فقط 

دیگه هیچی برام مهم نیست هیچی 

دیگه بی حس شدم 

لباس که بخوان بخرم میبینن این لباس ارزش این مقدار هزینه رو داره یا نه 

ارزششو نداشت 

من همه چیمو دادم 😢 ولی دیگه تموم شد دیگه نمی خوام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همونی ام که ریاضیم از 14 بالا نمی‌رفت 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

چرا خب؟

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش

منم همه اینایی که گفتی رو بودم

حتی تو تاریک ترین خیالاتم هم این وضع رو نمیدیدم

خدا برام نخواست ولی...

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜
منم همونبم ک تا ۱۰ نمیرسید😂😂

من همونم که سر کلاس میفهمیدم هفته قبل دبیر گفته امتحان دارید و من نه میدونستم نه خونده بودم

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی