2777
2789
عنوان

من همونیم

92 بازدید | 10 پست

من همچنین که تو مدرسه هر کی هر سوالی بلد نبود از من می پرسید 

من همونیم که دبیر وقتی درس میداد تعجب می کرد که چه قدر زود گرفتم حتی تو دبیرستان 

من همونیم که مباحث سنگین زیست رو دوباره سر کلاس توضیح میدادم که به قول دبیر مرور بشه 

اره من دقیقاً همونیم که فقط دندون می خواستم 

من همونم که رفیقم می‌گفت تو تیز هوشی حتما قبول میشی 

من همونم که مهم ترین دغدغه ام این بود بین دندون و فیزیو کدوم انتخاب کنم آخه دندون کارش بیشتر درآمدش بیشتره فیزیو هم کار و هم درآمدش کمتره

من همونم که الان دنبال رشته ی بدون کنکور می گردم 😢 که برم فقط برم که دیپلمه نباشم 

که دانشگاه رفته باشم فقط 

دیگه هیچی برام مهم نیست هیچی 

دیگه بی حس شدم 

لباس که بخوان بخرم میبینن این لباس ارزش این مقدار هزینه رو داره یا نه 

ارزششو نداشت 

من همه چیمو دادم 😢 ولی دیگه تموم شد دیگه نمی خوام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگو که بخاطر یه پسر به این روز افتادی که کلمو میکوبم تو دیوار

نه بابا 

خوندم درصد هام خوب نشد 

برنامه ریزی ام درست نبود هی از تون شاخه به این شاخه پریدم ساعت مطالعه ام یه روز ۱ ساعت یه روز ۱۲ ساعت 

سرعت ام کمه وقت کم میارم و.....

نه بابا  خوندم درصد هام خوب نشد  برنامه ریزی ام درست نبود هی از تون شاخه به این شاخه پری ...

امیدوارم قبول بشی بازم تلاش کن 

من خودمم یه شکست خورده ام ولی دوباره پا میشم باید پاشم اگه اینکارو نکنم به خودم مدیون میشم پنج سال دیگه که چرا امروز اینکارو انجان ندادم چرا بیشتر تلاش 

نکردم

هررشته ای که فک کنی سختی خودشو داره رشته من که پوست کله منو کنده انقد که استرس میکشم بخاطرش ولی باید بخونم  تو هم باید بخونی 

موفق باشی