2777
2789
عنوان

عشق بچم ولی بچه نمیخام بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 54 پست
دنیا از اینی ک هست قراره بدتر بشه درست علم پیشرفت میکنه اما ادما هر چیز غلطیو دارن درست در نظر میگیر ...

ما داریم بر اساس احتمالات حرف میزنیم

خیلی از بچه هایی که باید سقط میشدن ولی بنا به دلایلی موندن خیلیاشون آدمای نابغه ای شدن و به جاهای خوب رسیدن

هر چقدر داریم واقعا سختی میکشیم ولی خود جامعه از جایی به بعد سختی رو قبول نمیکنه

منی که دارم اینا رو میگم نفسم از جای گرم نمیاد 

نه بابا . واقعا فکر میکنی این جامعه دیگه تحمل کثیف تر از اینو داره؟  فکر بیست پنج سال دیگه رو ...

من همینجا بهت قول میدم از اینی ک هست بدتر قراره بشه درست ی سری عقاید قدیمی داره پاک میشه از ذهنا ولی هنوز چیزایی تو ذهن ادما هست و میخان عملی کنن ک واقعا عمق فاجعس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبیش اینجاس من محکم جلوگیری کردم ولی شوهرم عقایدش قدیمیه مسخرس ن؟😂😕

شوهرت بچه میخاد؟

من اصلا دلم نمیخاد بچه بیارم ولی امروز نمی‌دونم چرا حالت تهوع گرفتم الان دوماهه پری نشدم بعد به شوهرم میگم فردا بریم آزمایش بدیم شاید حاملم چشماش برق زدگفت ان شاالله حامله ی😞

شوهرت بچه میخاد؟ من اصلا دلم نمیخاد بچه بیارم ولی امروز نمی‌دونم چرا حالت تهوع گرفتم الان دوماهه پر ...

چرا همیشه این شوهرا هستن که طالب بچه ان؟

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه ها. از روشکم بخوای دست بزنی تخمدان دقیقا کجا میشه سمت چپ زیر شکمم یه درد بدی داره دست میزنم انگ ...

ببین انگشتای شصت و اشاره هر دو دستتو مثل مثلث کن اون میشه بزار زیر شکمت اون میشه رحمت گوشه هاش میشه تخمدان و لوله 

ما داریم بر اساس احتمالات حرف میزنیم خیلی از بچه هایی که باید سقط میشدن ولی بنا به دلایلی موندن خیل ...

اره خب میدونم ولی من دارم نیمه خالیه لیوانو میبینم دیگه من ک صددرصد بچه میارم اما واقعا الان شرایطم نیس

من همینجا بهت قول میدم از اینی ک هست بدتر قراره بشه درست ی سری عقاید قدیمی داره پاک میشه از ذهنا ولی ...

خب بنظر خودت این فاجعه ای که میگی چند سال طول میکشه ؟ ۲۰ سال ۳۰ سال ۵ سال چند سال؟ آخرش چی؟

حالا هر حرفی نمیتونم بنویسم

در کل میگم قرار نیست تا آخر سیاه باشه آدم میبره

از یه طرف دیگه

واقعا هم یه سریا خیلی تحت فشارن ولی خیلیا هم راحتن چون اکثر مردم دلال شدن جنس گرون بشه گرون میفروشن این وسط کارگرا و تولیدات داخلی ضرر میکنن چون اکثر مروم بخر بفروش هستن این فشار ها رو بیشتر تحمل میکنند و متاسفانه باعث میشن این وضعیت کش پیدا کنه

الان مشاغل اطراف خودتو توجه کن ببین چه افرادی پول غذا ندارن

شوهرت بچه میخاد؟ من اصلا دلم نمیخاد بچه بیارم ولی امروز نمی‌دونم چرا حالت تهوع گرفتم الان دوماهه پر ...

ایشالا ک خیره و اون چیزی ک خودت دلت میخاد برات بشه ...

اما این ک ادم نخاد و شوهرش برق میوفته تو چشاش مثل شوهر من وقتی رفتم دکتر گفت خب چت بود گفتم احتمالا باردارم از خوشحالی تو پوست خودش نمیگنجید البته بایدم ذوق میکرد اون ک زجرشو نمیکشه بفهمه ما خانوما چی میکشیم

چرا همیشه این شوهرا هستن که طالب بچه ان؟

چون مادر نیستن درد ۹ ماه بارداری و صب تا شب با بچه سروکله زدن و نمیکشن اخه این ادامه نسل چیه ک انگار حلوا پخش میکنن توش 

اره خب میدونم ولی من دارم نیمه خالیه لیوانو میبینم دیگه من ک صددرصد بچه میارم اما واقعا الان شرایطم ...

یه جوری با این شوهرت حرف بزن که یهویی نکنه تو هم آمادگی روحی داشته باشی

کیت تخمک گذاری نزدی؟

نمیدونم عزیزم فقط گفتم اسی با اجازت اسکرین میگیرم تا هرروز به نوشته هات نگاه کنم و تصمیمم قطعی بشه. ...

انشاالله خدا به زندگیت برکت بده

من جای شما باشم تلاشمو میکنم و روزی رو میسپارم دست خدا

درسته شرایط سخته خیلی، ولی رحمت خدا هم بی اندازه است.

من به شدت به خدا امیدوارم حتی اگه ته جهنم باشم

شما هم سعی کن

خواهرانه گفتم 

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
خب بنظر خودت این فاجعه ای که میگی چند سال طول میکشه ؟ ۲۰ سال ۳۰ سال ۵ سال چند سال؟ آخرش چی؟ حالا هر ...

واقعا همین چیزاس ک قلب ادمو به درد میاره بعضی وقتا با خودم میگم اومدیم ب این دنیا ک چی بخوریم بخابیم ازدواج کنیم مث چی کار کنیم برای ادامه زندگی و تهش بمیریم ؟؟