2777
2789

عییییی چندش 

اون روز میخواست برنج قالبی در بیاره ۳۰ تا مهمون بودبم بینی بچشو پاک کرد دستا نشسته با کف دست برنجو داخل قالب صاف میکرد😤😐

هنوز که هنوزه برنج میبینم حالم بد میشه

پریروزم کامللللل شام خورد خونه پدربزرگم کم مونده بود منو بخوره منم با  نامزدم یه گوشه نشستیم کالباس بخوریم اندازه کف دستم نبود یهو اومد نشست وسط ما دخترشو صدا زد رویا بیا کالباس بخور خودشم میخورد ما دو نفر فقط نگاه هم میکردیم

حالا امشب سر سفره شام دختر ۲ سالشو تنها گذاشته بود میگفت مامان بازی کن تا من بیام🤐

من کاسه خورشتو گذاشتم روی سفره رفت نشست کنارش چنگ میزد به خورشت!همه چشاشون گرد شد یهو خودش اومد میخندید و قربون صدقه بچش میرفت و میگفت مامان بزن بع سرت🙄

بچه یه مشت خورشت ریخت روی سر خودش 

همه یکی یه کاسه سالاد خوردن و الفرار پاشدن رفتن یه گوشه ای درگیر گوشیا شدن

وقتی من میام شهرستان اگر ۲۰ روزم بخوام بمونم مباد خونه پدربزرگم!اخه خونه زندگی نداری؟هنه کلافه میشن از دستش کافیه برم تا سر کوچه برگردم میبینم نصف لوارم ارایشنو برداشتع داره استفاده میکنه!من خودمم حساسه پوستم وسیله مارک میگیرم که فقط خودم استفادع کنم 

هوووف نمونش چتد شب پیش نصف شب با داداشم بستنی خانوادع گرفتیم یواشکی رفتیم توی اتاق بخوریم بعد پتج دقیقه در زد که ابجی محی بچه گریه میکنع بستنی میخواااااد!😐

یه کاسع دادم گفت داییتم میخواد گفتم دایی من اهل این چیزا نیست اگر خودت میخوای بگو خودم میخوام بهت بدم 

داییم جرعت نمیکنه حرف بزنه بهش میخورتش سریع🥲😐

مردم عجیییییب پر رو ان 

دوست دارم وقتی اینطوری میکنه دست بندازم گردنش خیلی روووومخمه رفتاراش 

شما باشین چکار میکنین؟

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

من جات بودم به جای تاپیک زدن قبر براش میکندم

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور زندس؟ 

نمیدونم واسه خودم عجیبه کسی چیزی بهش نمیگه😐

یه روز خودم داد میزنم سرش میگم خودت و بچت برید بیرون ببین کی گفتم من اعصاب ندارم به خدا

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
عه دقیقا عین زندایی من . خدا خدا میکنم خونمون نیاد و خونشون نریم بسی چندش و لجنه . تربیتم ک ماشاالله ...

چرا همه زنا دایی ایقدر چندشن زن داییم۵۵سالسه هنوزم چندشه

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
من جات بودم به جای تاپیک زدن قبر براش میکندم

همین تصمیمو دارم

اومده پرو پرو میگه عقدتو به هم بزن داداش من پسر خوبیه 

حالا داداشش دخترش ۲ سالشه متولد ۷۰ طلاق داده زنشو معتاده😐

موندم با چه رویی اینو گفت منم اخم کردم گفتم متاسفم فکر کردی من شوهرمو به راختی با اون عوض میکنم یه تار موی گندیده اشم نمی ارزه خانم جنگ جهانی سوم به پا کرد 

همین تصمیمو دارم اومده پرو پرو میگه عقدتو به هم بزن داداش من پسر خوبیه  حالا داداشش دخترش ۲ س ...

چاقو تیز کن داری یا بیارم ؟؟؟

خدا بگم چیکارشون کنه . من موندم چطوری داییامون چیزی نمیگن .

از بس شانس دارن😂😂😂 ما اگ عین اینا بودیم یه پشه مذکر هم زنگ خونمون نمیزد چه برسه یه پسر در شرایط داییم🥲🤦🏻‍♀️

خدا بگم چیکارشون کنه . من موندم چطوری داییامون چیزی نمیگن .

دایی من هخم میشه کف پا بوکردشو میبوسه😐