2777
2789
عنوان

دلیلش چیه

95 بازدید | 11 پست

دلیلش چیه که هیچکس اونقدر که من براش ارزش قائلم برام ارزش قائل نمیشه. میدونین خیلی دلم شکسته امروز تولدم بود ولی همیشه تولدام تنها ترین ادم رو زمینم بین اون همه دوست و اشنا یکیشون یادم نبود من هیچ توقعی ندارم که کسی کادو بده یا هرچیزی ولی خیلی ناراحت کنندس صمیمی ترین دوستتم یادش نباشه با اینکه تو همیشه بودی💔 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ناراحت نشو منم عین توام 

واقعا نمیشه ناراحت نشد هرچی خودمو به اون راه زدم ولی از یادم نمیره همش خیره به گوشی بودم که حتی یکیشون یاد من باشه ولی دریغ از یدونه تبریک .در حالی که من به وقتش برا همشون جشن گرفتم 

واقعا نمیشه ناراحت نشد هرچی خودمو به اون راه زدم ولی از یادم نمیره همش خیره به گوشی بودم که حتی یکیش ...

من فقط همراه اول بهم تبریک میگه 

حتی شوهرمم اصلا یادش نیست منم اصلا بهش نمیگم که مثلا فردا تولدمه چون غرورم اجازه نمیده 

تازه سالگرد ازدواجمون که اصلا و ابدا یادش نیست بازم اون رو هم بهش نمیگم 

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی؟ 🖤 ممنون خیر ببینی ایشالا❤
من فقط همراه اول بهم تبریک میگه  حتی شوهرمم اصلا یادش نیست منم اصلا بهش نمیگم که مثلا فردا تول ...

منم مشکلم همینه حتی غرورم اجازه نمیده ناراحتیمو به روشون بیارم هیچکس محتاج تبریک کسی نیس ولی یه روز تولد یاد کسی نباشیم پس کی باشیم 

منم مشکلم همینه حتی غرورم اجازه نمیده ناراحتیمو به روشون بیارم هیچکس محتاج تبریک کسی نیس ولی یه روز ...

چی بگم دیگه الان مردم اینطوری اند پس ما هم از این به بعد باید مث خودشون رفتار کنیم این به اون در 

چی بگم دیگه الان مردم اینطوری اند پس ما هم از این به بعد باید مث خودشون رفتار کنیم این به اون در&nbs ...

اره واقعا من هیچوقت دوس نداشتم مثل بقیه بشم ولی واقعا دلم برای خودم سوخت دیگه به کسایی که لیاقت ندارن الکی ارزش نباید داد 

اره واقعا من هیچوقت دوس نداشتم مثل بقیه بشم ولی واقعا دلم برای خودم سوخت دیگه به کسایی که لیاقت ندار ...

حیفه ارزش و لیاقت رو برای یه سری افراد حروم کنی بنظرم اسرافه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز