snmm مدیر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20577 عنوان طلا | مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 36 پست سلام دوستان امروز شوهرم بمناسبت عیدی بهم این انگشترو خریده ببینید قشنگه چون کادویی خریده نخواستم ناراحتش کنم خیلی خیلی ازش تشکرکردم ولی من سلیقم اینجوری نیس. امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون 1402/01/15 | 00:36 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
snmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20577 خوبه دیگه. ولی واقعا بد سلیقست اینا تبریزین خانوادگی عاشق طلاهای بزرگن امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
برمودا24445 عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 3912 اینا تبریزین خانوادگی عاشق طلاهای بزرگن اها . واسە چێزای دیگم بدسلیقست؟
snmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20577 قشنگه مبارکت عزیزم ، اگه بزنی تو ذوقش دیگه برات نمیخره ن اتفاقا خیلیم تعریف کردم منتها ی ماه پیش ۵۷گرم طلاهامو فروختم واسه پیش دیگه هیچی نموند واسم امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
snmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20577 اها . واسە چێزای دیگم بدسلیقست؟ حوصله ب خرج بده خوبه منتها تمام خریدا باخودم توچندتا مناسبتا خرید میکنه ک اونم بدنیس امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
سفیدبرفی403 عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 96 ن اتفاقا خیلیم تعریف کردم منتها ی ماه پیش ۵۷گرم طلاهامو فروختم واسه پیش دیگه هیچی نموند واسم ... مگه پول پیش چقدر دادین
snmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20577 مگه پول پیش چقدر دادین اول ک دنبال خونه بودیم هی گشتم خیلی قیمتابالابود همش بالای ۱۵۰بود منم فروختم اما اتفاقی تودیوار ی جارو پیداکردم۵۰ماهی۷منم پولو گذاشتم بانک ماهی ۳۲۰۰میگیرم امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
سفیدبرفی403 عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 96 اول ک دنبال خونه بودیم هی گشتم خیلی قیمتابالابود همش بالای ۱۵۰بود منم فروختم اما اتفاقی تودیوار ی جا ... یعنی واقعا کسی هست ماهی هفت تومن کرایه بدن 😵💫😵💫😵💫چقدر زیاد مگه این حقوق لامصب چقدره که آدم هفت تومن کرایه بدهب نظرم دوباره با باقی پول طلا بخر سال دیگه بخوای ب پیش اضافه کنی پولت ارزش نداره
snmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20577 یعنی واقعا کسی هست ماهی هفت تومن کرایه بدن 😵💫😵💫😵💫چقدر زیاد مگه این حقوق لامصب چقدره که آدم ... اتفاقا الان ۹۰درصد صابخونه ها کرایه میخوان منوشوهرم دوتایی حقوقمون ۱۵تومن اونم کرایه ک قسط و ایناتمامنمیتونم طلابخرم ۳تومنم غنیمت ک از جیب کرایه کمتر بدم ۳۲۰۰ازبانک میگیرم براسود پول امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
سفیدبرفی403 عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 96 اتفاقا الان ۹۰درصد صابخونه ها کرایه میخوان منوشوهرم دوتایی حقوقمون ۱۵تومن اونم کرایه ک قسط و ایناتما ... چی بگم والا ، من خودم روزی هزار بار آرزوی مرگ میکنم، بهتر از این زندگیه....
snmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20577 چی بگم والا ، من خودم روزی هزار بار آرزوی مرگ میکنم، بهتر از این زندگیه.... مستاجرین؟؟؟؟ امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
سفیدبرفی403 عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 96 مستاجرین؟؟؟؟ مستاجر نیستیم ولی خب مشکلات مالی ب همه فشار آورده ...زندگی شده همش حسرت... کوچکترین چیزا برامون شده آرزو
سفیدبرفی403 عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 96 مستاجرین؟؟؟؟ از صبح تا شب باید حساب کتاب کنم که تا آخر ماه بکشونیم خودمونو ،، بیچاره مردا چی بگن که فکرشون از ما درگیر تره
snmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20577 مستاجر نیستیم ولی خب مشکلات مالی ب همه فشار آورده ...زندگی شده همش حسرت... کوچکترین چیزا برامون شده ... همه توفشارن چ مستاجر چ خونه دار هرکس ب اندازه ی خودش مشکلاتش بزرگتره امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
snmm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20577 از صبح تا شب باید حساب کتاب کنم که تا آخر ماه بکشونیم خودمونو ،، بیچاره مردا چی بگن که فکرشون از ما ... حالا من خودم فکرم ازهمه درگیرتر چون کل حقوقا و حساب کتابا دست منه عزامیگیرم واسه اخرماه امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون