2777
2789
عنوان

لطفا کسایی که خوابگاه بودن بیان

627 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها  .  من وسطای ترم ۲ حسابداری هستم .

من خودم  تهرانیم و  یه دانشگاه دولتی تو  یکی از شهرای کرمان قبول شدم . 

ترم اول خیلی ذوق و شوق داشتم و خوب بود .

اما واقعا این ترم دارم اذیت میشم یعنی با وجود اینکه این ترم اتاقمو عوض کردم و هم اتاقی خوب دارم و دوست صمیمیم پیدا کردن اما همش به خاطر دوری از خانوادم  و شهرم دارم  اذیت میشم . یه هفته قبل از اینکه بخوام برم خوابگاه بازم فکر و خیال می‌کنند کلی که نرم و انصراف بدم و ..  و وقتی که میرسم شهر خودن. اصلاا خیلی دلم باز میشه..

نمیدونم به نظرتون عادت میکنم به خوابگاه؟ 

تازگیا خیلی اذیت میشم .. واقعا تفکرم انصراف بدم برگردم شهر خودن از اول تو دانشگاه آزاد درس بخونم .‌

شماها عادت کردید؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خونمون تا دانشگاهم ۴ساعت راهه تقریبا هر دوهفته میرم خونه و خیلی راضیم، 

ترم اول فقط گریه میکردم ولی الان اونجارو بیشتر از خونه دوست دارم و خدا خدا میکنم زودتر دانشگاه باز بشه

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
منم خوابگا بودم هی میگفتم کاش تموم سه بیام خونه الان میگم‌کاش میشد فقط یساعت برمیگشتم اون دوران😞

هووم خوش میگذره تو خوابگاه و دوستام خوبن و مسافرتم میریم اما من بازم میگم شهر خودم ی چیز دیگ..

هووم خوش میگذره تو خوابگاه و دوستام خوبن و مسافرتم میریم اما من بازم میگم شهر خودم ی چیز دیگ..

خب درست تموم شه برمیگردی تهران دیگه تا اخر عمر که نمیمونی اونجا اونجا با دوستات خاطره هایی میسازی ک تا اخر عمر تکرار نشدنی ان

وآسه من ۱۷ ساعت راهه

عزیزم چقدر زیاد☹

چند وقت یبار میری خونه؟

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)