2777
2789
عنوان

لطفا کسایی که خوابگاه بودن بیان

47 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها  .  من وسطای ترم ۲ حسابداری هستم .

من خودم  تهرانیم و  یه دانشگاه دولتی تو  یکی از شهرای کرمان قبول شدم . 

ترم اول خیلی ذوق و شوق داشتم و خوب بود .

اما واقعا این ترم دارم اذیت میشم یعنی با وجود اینکه این ترم اتاقمو عوض کردم و هم اتاقی خوب دارم و دوست صمیمیم پیدا کردن اما همش به خاطر دوری از خانوادم  و شهرم دارم  اذیت میشم . یه هفته قبل از اینکه بخوام برم خوابگاه بازم فکر و خیال می‌کنند کلی که نرم و انصراف بدم و ..  و وقتی که میرسم شهر خودن. اصلاا خیلی دلم باز میشه..

نمیدونم به نظرتون عادت میکنم به خوابگاه؟ 

تازگیا خیلی اذیت میشم .. واقعا تفکرم انصراف بدم برگردم شهر خودن از اول تو دانشگاه آزاد درس بخونم .‌

شماها عادت کردید؟؟

نمیتونی مهمان بگیری؟

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

من خوابگاه بودم از اولشم خیلی مشکلی نداشتم چون وابسته نیستم زیاد، ولی اگه خیلی سختت میشه همین کارو کن 

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه ترم موندم دیدم نمیشه دوباره کنکور دادم

برای مایی که تهران زندگی کردیم زندگی در شهرستان خیلی سخته

و اینکه امسال هم مثل سالی که من کنکور دادم برای روزانه‌ها محرومیت نبود درحالیکه سال قبلش محرومیت بود😂

عزیزم من این موضوع اذیتم نمیکرد راستش و اتفاقا تا شهرمون 4 ساعت را بود شاید ماهی یبار شایدم دو ماهی یبار میرفتم ..از بودن تو خوابگاه و برا خودم بودن لذت میبردم .ب نظرم تجربه خوبی میشه برات ....خودت سرگرم کن با فیلم و چیزایی ک دوس داری ..

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
منم اصلا وابسته نبودم .اما چند وقتیه این جور شدم

میتونی واحداتو کمتر برداری آخر هفته ها بری پیش خانوادت، ولی واقعا خوابگاه خیلی تجربه خوبیه اگه رفیقای پایه پیدا کنی

میتونی واحداتو کمتر برداری آخر هفته ها بری پیش خانوادت، ولی واقعا خوابگاه خیلی تجربه خوبیه اگه رفیقا ...

هووم ۱۷ ساعت راهه نمیشه رفت خونه  .. اینش سخته

هر دوماه و نیم ی بار میتونن برمم.مرسی ❤️