2777
2789
الهی عزیزمممم خدا حفظش کنه برات دیگه الان که فهمیدی جنسیتش رو دیگه بهش فکر نکن دوسش داشته باش  ...

دوسش دارم خیلی چون با دخترم جور میشن بچه همجنس بودننش خیلی خوبه

الهی ترو به بزرگیت قسم آرزو قلبیم رو حاجت روا کن/۱۴۰۵/۲/۲۵🤲 درخواست دوستی به هيچ عنوان پذیرفته نمیشود✌️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۹ هفته هستم 

۲هفته دیگه بری غربالگری احتمال میدن ایشالا سالم باشه و هرچی دلت بخاد همون باشه

الهی ترو به بزرگیت قسم آرزو قلبیم رو حاجت روا کن/۱۴۰۵/۲/۲۵🤲 درخواست دوستی به هيچ عنوان پذیرفته نمیشود✌️

دوسش دارم خیلی چون با دخترم جور میشن بچه همجنس بودننش خیلی خوبه

آره واقعا از اون لحاظ عالی میشه 

ولی نگم برات از فرهنگ زشت و بد خانواده ها که آدمو میندازن تو استرس و.....‌

میشه علائمتو برام بگی دوست عزیزم

من دختر بزرگم ۲۰ ماهشه! الانم ۴ونیم ماهه باردارم

علایم‌هام بااینکه هردو دختربودن اما زمین تا آسمون فرق داشتن فک میکردم جنسیت هم فرق کنه اما نبود

من دختر بزرگم ۲۰ ماهشه! الانم ۴ونیم ماهه باردارم علایم‌هام بااینکه هردو دختربودن اما زمین تا آسمون ...

ای جوووووون چقدر زود دومیتو اقدام کردی عزیزممم

من دخترم سه سال و نیم دقیقا 

الآنم که نه هفته هستم بازم میگم زود اقدام کردم ناراحتم 

آره واقعا از اون لحاظ عالی میشه  ولی نگم برات از فرهنگ زشت و بد خانواده ها که آدمو میندازن تو ...

من با تک پسر ازدواج کردم انقد دشمن دارم و توقعات خانواده همسر که باید پسر میشد! وقتی همه فهمیدن دختره چه فامیلای خودم چه شوهرم عروسی گرفته بودن 

ای جوووووون چقدر زود دومیتو اقدام کردی عزیزممم من دخترم سه سال و نیم دقیقا  الآنم که نه هفته ...

ناخواسته شد جلوگیری میکردم نمیدونم چجوری باردار شدم پریودم که عقب افتاد دکتر گفت کیست داری چون پریودام نامنظم بودن رفتم سونو گفت بچس

یعنی خوشحال شدن یا اینکه ......؟؟!!!

از اینکه پسر نبود خوشحالی میکردن! دستشون تو دعا بود پسر نشه