2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاا چشم تاثیر داره بعضی خونه هام سنگینه کلا ماهم اومدیم خونه جدید یه سال رنگ خوشی ندیدم ازبیماری ...

کاش مستاجر بشم ولی همش استرس و بیماری نداشته باشم به خدا داغون شدم وقتی دخترم رفت خونه برادرم راهش ندادن گفتن برو هر وقت ویروست تموم شد بیا😭😭

دعاست؟

اره میبندی. به بازوت از وقتی بستم به بازوم یه ارامش عجیب دارم نمیدونم باید ببینم تاثیر داره چون تقریبا دوهفته س استفاده کردم همون مشهد که رفتیم پیش یه بنده خدا برامون سرکتاب باز کرد گفت زندگیتون تو چشم هست بعدم گفت حرز امام جواد روی پوست اهو بگیرین

اره میبندی. به بازوت از وقتی بستم به بازوم یه ارامش عجیب دارم نمیدونم باید ببینم تاثیر داره چون تقری ...

امروز قرار بود برم دکتر نوبت بگیرم هفت صبح خواب مونده بودم مامانم گفت احساس مسئولیت نداری 😭😭😭دلم شکست این مدت از لحاظ روحی داغونم 

کاش مستاجر بشم ولی همش استرس و بیماری نداشته باشم به خدا داغون شدم وقتی دخترم رفت خونه برادرم راهش ن ...

میفهمم چی میگی باز تو میگی خونه خودت من چی بگم مستاجرم همه فک میکنم خریدم این همه نحسی چشم دنبالمه 

من یک سال نیمه دارم میکشم فقط بیماری خودمو خوب نمیشه دکترا هم میگن سالمم وبلاها هم دیگه 

ای لعنت به هرچی خونه سنگینه 

میفهمم چی میگی باز تو میگی خونه خودت من چی بگم مستاجرم همه فک میکنم خریدم این همه نحسی چشم دنبالمه&n ...

شما قربانی نکردی برای دفع بلا اصلا بهش اعتقاد داری ؟

امروز قرار بود برم دکتر نوبت بگیرم هفت صبح خواب مونده بودم مامانم گفت احساس مسئولیت نداری 😭😭😭دلم ...

اون سید به من گفت. فکرت زیاد مشغوله به همسرمم گفت استرس واضطراب داری بیقراری... راست میگفت اگه نتیجه گرفتم حتما بهت میگم فعلا نمیدونم تلقینه یا هرچیزی ارامش دارم... 

اون سید به من گفت. فکرت زیاد مشغوله به همسرمم گفت استرس واضطراب داری بیقراری... راست میگفت اگه نتیجه ...

خدا را شکر منم سه چهار روز بود آروم بودم امروز دوباره دختر بزرگم مریضه دختر کوچیکم پنج روز بیمارستان بستری بود

خدا را شکر منم سه چهار روز بود آروم بودم امروز دوباره دختر بزرگم مریضه دختر کوچیکم پنج روز بیمارستان ...

حتما حرز امام جوادو بگیر تو نت هم سرچ کنی زیاد ازش نتیجه گرفتن برای چشم زخم

امام رضا (ع) درباره این که آیا چشم زخم واقعیت دارد فرمود:

آری، هرگاه تو را چشم زنند، کف دستت را مقابل صورتت قرار بده و سوره حمد و توحید و معوذتین را قرائت کن و هر دو کف را به صورتت بکش. خداوند تو را از گزند آن حفظ می‌کند

حرزصغیرامام جواد(ع) رو توی مفاتیح هست اون روبابدن پاک باوضووروبه قبله ومدادرویک برگه سفیدبنویس وپیش خودت به گردنت آویزان کن،تاحرزکبیرروازجای معتبربگیری