fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 عنوان عمل بینی 42 بازدید | 10 پست دکتر رفتم و نوبتمو گرفتم اما الان تو شک افتادم ک عمل کنم یا نه واقعا؟!!!واقعا نمیدونم چیکار کنم؟!!!!میترسم عمل کنمو بعدش پشیمون شم 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍 1402/01/15 | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dgyyki عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 1454 بیین دکتر خوبه کاراش ببین اگر بد عمل نکن دکتر حسننیت و سرکاراتی خوبن فقط وهمینطور عروسکی و خوکی اینا نزنی بگو عمل طبیعی
babesfanji82 عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 1078 نمونه کار ها رو خوب ببین حضوری برو مطب با اونایی که عمل کردن صحبت کن نظرشون رو بپرس استرس نداشته باش حساس هم نباش هر چی وسواس به خرج بدی بدتره
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 26225 وای منم انقدر گشتم خل شدم انگاردکتر خوب نیست اچنایم ک خوبن ۱۰۰ میلیون پولشونه
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 نمونه کار ها رو خوب ببین حضوری برو مطب با اونایی که عمل کردن صحبت کن نظرشون رو بپرس است ... نمونه کاراشو دیدم دکتر خوبیه هیشکی بدشو نگفتهخودم دو به شک شدم 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 وای منم انقدر گشتم خل شدم انگاردکتر خوب نیست اچنایم ک خوبن ۱۰۰ میلیون پولشونه کدوم شهری؟ 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
babesfanji82 عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 1078 نمونه کاراشو دیدم دکتر خوبیه هیشکی بدشو نگفته خودم دو به شک شدم نگران نباش پس حتما تغییر میکنی استرس نداشته باش گُل 😉😉
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 نگران نباش پس حتما تغییر میکنی استرس نداشته باش گُل 😉😉 استرس بچمم دارم 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
babesfanji82 عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 1078 استرس بچمم دارم چرا؟ کسی رو داری ازت مراقبت کنه؟ دوهفته ای اوکی میشی بابا نقاهت زیاد نداره فقط تا یع ماه زیاد نباید سرتو پایین بگیری
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 چرا؟ کسی رو داری ازت مراقبت کنه؟ دوهفته ای اوکی میشی بابا نقاهت زیاد نداره فقط تا یع ما ... کسیو دارم خودم دوس ندارم زیر منت کسی باشم 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍