2777
2789
عنوان

بغض کردم 😢

145 بازدید | 7 پست

امشب قصد کردم پسرمو از شیر بگیرم طبیعیه که بغض کردم میخام گریه کنم 🥺🥺

چه بگویم نگفته هم پیداست                                                   غم این دل مگر یکی و دوتاست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

از صبح چند باری خواسته گفتم تو دیگه بزرگ شدی تلخ شده نمیشه بخوری دیگه نمیخاد 

ولی تو خواب نمیدونم چکار میکنه 

احتمالا تا صبح یه بار بدم بهش

چه بگویم نگفته هم پیداست                                                   غم این دل مگر یکی و دوتاست

یه باره از شیر نگیریشا خیلی اذیت میشه

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
یه باره از شیر نگیریشا خیلی اذیت میشه

اره شب تو خواب میدم بهش 

دلم میسوزه براش 

همه رو که ی دفعه قط نمیکنن رو بچه اول شیر روز بعد شیر شب باید قطع شه . تو خواب عمیق که بود بهش شیر ب ...

مرسی عزیزم حتما 😘