2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من امروز اقدام کردم پسرم ۷ سالشه از منشی دادگاه پرسیدم گفت قاضی از خود بچه میپرسم البته من شوهرم اعتیاد داره

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
سلام عزیزم من امروز اقدام کردم پسرم ۷ سالشه از منشی دادگاه پرسیدم گفت قاضی از خود بچه میپرسم البته م ...

می پرسه

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
سلام عزیزم من امروز اقدام کردم پسرم ۷ سالشه از منشی دادگاه پرسیدم گفت قاضی از خود بچه میپرسم البته م ...

پس مال شما قطعیه بچه رو میدن به شما 

منم شنیدم از خود بچه میپرسن

بچها من بچه ندارم ولی میشه بهم بگین چجوری میتونم حق حضانتو بگیرم؟

شوهرم سرش بره نمیده🤣

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
پس مال شما قطعیه بچه رو میدن به شما  منم شنیدم از خود بچه میپرسن

خداکنه واسم دعا کن.شماعلت طلاقتون چیه

گل مگ بچه رو دست معتاد میدن اصن؟

مگ رد صلاحیت نمیشه؟

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
گل مگ بچه رو دست معتاد میدن اصن؟ مگ رد صلاحیت نمیشه؟

نمیدونم الان کمپ میترسم بیاد بیرون ب قاضی بگه الان پاکم بچمو بگیره خیلی میترسم

همین الان که بچه ندارین جدا بشین

ن بابا اصن قصد جدایی یا مشکل نداریم 

من واسه اینده میگم شاید لازم بشه 

پس از ۱۵ سالگی خودش میتونه بگه

سن رسیدن به تکلیف رو ملاک قرار میدن ...

تا ۷ سالگی حضانت با مادره (قیم همچنان پدرشه)

مگر اینکه ماد صلاحیت اخلاقی نداشته باشه یا خودشون توافق کنن بچه با پدرش باشه

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

خداکنه واسم دعا کن.شماعلت طلاقتون چیه

انشالله🤲

من واسه خواهرم میخوام ....بچه ش ۸ ماهشه تهدید کرده میگه نمیزارم بچه پیش تو باشه ولی خواهرم مشکلی نداره نه اخلاقی نه مالی ....گفتم ببینم میتونه همینطوری نزاره