2777
2789
عنوان

همسرم سرده؟

1947 بازدید | 51 پست

همسرم بهترین مرد دنیاس روزی چندبار بهم میگه دوست داره همیشه توی جمع خانواده سربلند میکنه بهم اعتماد به نفس میده، خیلی حواسش بهم هست 

فقط یه مشکلی دارم باهاش، ماهی یبار رابطه درخواست میکنه، لباس باز و لباس خواب و ظاهر آراسته و همه ی اینا هميشه از سمت کن تکمیله

حتی بارها باهاش حرف زدم و میگه سرد نیستم و از این به بعد اوکی میشه بعد یه هفته یادش میره 

اهل خیانت اصلا نیست ما شغلمونم حتی با همه 

کلا باهمیم اصلنم رفتاری نداشته حساس بشم 

هیچ مشکلی هم نداره فقط ماهی یبار نیاز داره از نظر غذایی هم گرمی میخوره 

نزدیک به یک ساله ازدواج کردیم 

چی کار کنم؟ 

راهی هست برای هنیشه درمان بشه

؟از تراپیست خوشش نمیاد بهش برمیخوره.. . 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماهی یه بار فکر کنم باید چکاب بده 

سن تون نگفتید سن هم تاثیر داره 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

اگه شما درخواست بدین چی? پیشنهاد رابطه رو رد میکنه?

نه رد نمیکنه ولی مگه یه زن چقدر میتونه خودشو راضی کنه درخواست رابطه بده؟ سخته واقعا زیادش دیگه چندشه

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️
یکبار در ماه خیلیییی کمه 

آره خیلی 

شوهرم منم اینطوریه  خیلیی کم نیازشه فک کنم این مدلی هستن و خیلی حساس و احساسی، شوهر شماهم این ...

آره شوهرم خیلی بهم محبت میکنه خیلیییی 

ولی رابطه نه 

ماهی یه بار فکر کنم باید چکاب بده  سن تون نگفتید سن هم تاثیر داره

من 23 همسرم 31

شوهر من هم اینطور بود کم کم خوب شد خودت تحریکش کن 

خیلی این کارو میکنم خیلییی 

ببخشید ببخشید ببخشید با آلتش بازی می‌کنم نعوظ داره ولی انگار براش عادیه 

بعدش وارد رابطه نمیشه