2821
2789
عنوان

همسرم سرده؟

1938 بازدید | 51 پست

همسرم بهترین مرد دنیاس روزی چندبار بهم میگه دوست داره همیشه توی جمع خانواده سربلند میکنه بهم اعتماد به نفس میده، خیلی حواسش بهم هست 

فقط یه مشکلی دارم باهاش، ماهی یبار رابطه درخواست میکنه، لباس باز و لباس خواب و ظاهر آراسته و همه ی اینا هميشه از سمت کن تکمیله

حتی بارها باهاش حرف زدم و میگه سرد نیستم و از این به بعد اوکی میشه بعد یه هفته یادش میره 

اهل خیانت اصلا نیست ما شغلمونم حتی با همه 

کلا باهمیم اصلنم رفتاری نداشته حساس بشم 

هیچ مشکلی هم نداره فقط ماهی یبار نیاز داره از نظر غذایی هم گرمی میخوره 

نزدیک به یک ساله ازدواج کردیم 

چی کار کنم؟ 

راهی هست برای هنیشه درمان بشه

؟از تراپیست خوشش نمیاد بهش برمیخوره.. . 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماهی یه بار فکر کنم باید چکاب بده 

سن تون نگفتید سن هم تاثیر داره 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

اگه شما درخواست بدین چی? پیشنهاد رابطه رو رد میکنه?

نه رد نمیکنه ولی مگه یه زن چقدر میتونه خودشو راضی کنه درخواست رابطه بده؟ سخته واقعا زیادش دیگه چندشه

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️
یکبار در ماه خیلیییی کمه 

آره خیلی 

شوهرم منم اینطوریه  خیلیی کم نیازشه فک کنم این مدلی هستن و خیلی حساس و احساسی، شوهر شماهم این ...

آره شوهرم خیلی بهم محبت میکنه خیلیییی 

ولی رابطه نه 

ماهی یه بار فکر کنم باید چکاب بده  سن تون نگفتید سن هم تاثیر داره

من 23 همسرم 31

شوهر من هم اینطور بود کم کم خوب شد خودت تحریکش کن 

خیلی این کارو میکنم خیلییی 

ببخشید ببخشید ببخشید با آلتش بازی می‌کنم نعوظ داره ولی انگار براش عادیه 

بعدش وارد رابطه نمیشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز