2777
2789
عنوان

اشتباه کردم

687 بازدید | 64 پست

ی ماهه ک با ی دختری آشنا شدیم با اطلاع خانواده ها.دو سال پیش یکیو میخاستم نشد حس میکنم بخاطر اون قبلیه ک نمیتونم عاشق این باشم.اما نه دلیلش این نیست.خیلی دخترخوبو پاکیه خیلی مهربون و با شخصیته خیلی زیباس اما عاشقش نیستم ینی دوسش دارم اما نه بعنوان اینکه ازدواج کنیم.حس میکنم بعد یکماه و۶یا۷بار صحبت کردن الان منتظر نامزدیو ایناس اما من هر چی تلاش میکنم زور میزنم نمیتونم عاشقش باشم مقصر منم نمیدونم چطور بش بگم.امروز خاستم بش بگم بدرد هم نمیخوریم همه نامزدیا ب ازدواج ختم نمیشه اما تا دیدمش زبونم قفل شد. اینقد خوبه ک اصلا نمیدونم چطور بش بگم ک دلش نشکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچه زودتر بگی بهتره اون هرچی بیشتر بگذره بیشتر وابسته میشه

درضمن اسباب بازی ک نیس قبلن رفتن و رابطه ب اینم فک میکردین

اون بیچاره میدونی چقد ضربه روحی میخوره ؟

تاسف اوره

اگه نمیخوایش کشش نده تمومش کن

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

گناه داره زودتر بهش بگو تا وابستت نشده ،قلبش بشکنه زندگی تو هم سرسامون نمیگیره،توروخدا دوسش نداری ابدا باهاش ازدواج نکن چون نهایتا ب روش میاری و اونطوری ک باید بهش نمیتونی محبت کنی

هرچه زودتر بگی بهتره اون هرچی بیشتر بگذره بیشتر وابسته میشه درضمن اسباب بازی ک نیس قبلن رفتن و رابط ...

از اون رابطه قبلیم دو سال میگذره همزمان نبود