2777
2789
عنوان

برگه سلامت

508 بازدید | 49 پست

شما بخاید ازدواج کنید برگه بکا.رت میگیرید واس خودتون یا نع که اگه کسی حرفی زد اونو نشونش بدید

اگه مادرشوهرتون بخاد چی

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرشوهرمن گیرداده بودکه من بگیرم.شوهرم همه رو آشولاش کردگفته بوداصلاسمشم نیاریدقراره زن من بشه نه شما.بااینکه ازدواجمون سنتی بود

😏😏😏😏😏می‌خوام اثرانگشت بزنم امضابلدنیستم

نه خداروشکر ازین رسمو رسومات نداریم 

کسیم حرفی بزنه قطعا خودم بعد خونوادم به هفت تیکه ی نامساوی تقسیمش میکنیم تا بفهمه تهمت زدن به دختر مردم ینی چی😑

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
بنظرم اینکار ینی بی احترامی ب خودت و با اینکار فقد بی ارزش بودن خودتو نشون میدی🗿خیلی سمه

اگه خانواده شوهرت بخان چی

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

من گرفتم و روزی هزار بار شکر میکنم که گرفتم 

چون ازدواجمون سنتی بود و بعضی ها بدون حتی قطره ای خونریزی هستن که من هم از اون تعداد بودم که هیچ خونریزی نداشتم 

و از اونجایی که حوصله شک و شبهه ندارم همیشه با خودم میگم چه خوب شد که گرفتم و به دردسرای بعدش نیفتادم

چون هر کسی هم که بگه برام مهم نیس اگه اون چیزی که فکر میکنه اتفاق نیفته هزااااااار تا فکر و تهمت تو سرش میچرخه و ممکنه حتی به زبون بیاره و یک عمر با شک سر کنه