2777
2789
نه این چ حرفیه  بچه کوچیک هر چی بخوابه براش بد نیست ضمن اینکه هورمون رشد فقط تو خواب ترشح میشه

خب خدا رو شکر. والا نگران بودم عقب بمونه از کارایی که هر ماه لازمه یادبگیرن

تو روز میخوابه اما سبک. با کوچکترین‌صدا بیدار میشه. وقتی خوابه همه باید مثل ارواح تو خونه راه برن و ...

وای خدا چقدر شبیه نی نی ماست.. نی نی خواهر منم خوابش فوق العاده سبکه. با صدای پر زدن پرنده بیدار میشه. صدای پا کنارش بیاد درجا بیدار میشه. خواهرم خیلی خسته شده. طفلک از خواب و خوراک افتاده. بچه اش رفلاکس هم داره، خیلی محدود شده در غذا خوردن. از ریخت و هیکل افتاده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا چقدر شبیه نی نی ماست.. نی نی خواهر منم خوابش فوق العاده سبکه. با صدای پر زدن پرنده بیدار میش ...

پسر منم رفلاکس داره و چون دو ماه اول نمیدونستیم‌مشکل چیه و میدیدیم تا از بغل میره تو تخت بیدار میشه برای اینکه بتونه بیشتر بخوابه سر و صدا نمیکردیم اینم‌عادت کرده تو سکوت فقط میتونه بخوابه

خوش بحالت دختر من خیلی کم خواب بود تازه الان که ۸ماهش شده کمی خوابش بهتر شده  

ایشالا دختر شما هم خوابش بیشتر میشه شما بتونید بیشتر استراحت کنید. پرخوابی بچه همیشه هم‌خوب نیست. یه شب خواب موندم شیرشو بدم ۴ ساعت و نیم بدون شیر مونده بود خودشم بیدار نشده بود وقتی رفتم‌سراغش دستاش میلرزید داشتم سکته میکردم

زیاد بخابن رشد میکنن،دختر من اصلا خواب نداشت حتی الان خوابش خوب نیس ،وهمیشه ضعیفه

پسر منم‌بخاطر ریفلاکس پنهانی که داشت دو ماه اول نه خودش خوابید نه گذاشت ما چشم‌رو هم‌بذاریم. طفلایی خودشونم‌خیلی اذیت میشن

ساعت گوشیتو بزار رو زنگ ۴ساعت یه بار بیدار شو دختر من شیطونه خیلی

میذارم. اما بعضی شبا اینقد خسته ام‌ نمیدونم‌چطور پا میشم اون همه آلارمی که گذاشتمو آف میکنم.‌پسر من‌ میخوابه اما باید مدام حواست بهش باشه از خواب نپره با ترس.خوابش طوری نیست خودتم  کنارش یه استراحتی بکنی