2777
2789
عنوان

پیج با محتوا

66 بازدید | 10 پست

خانوما شما پیج خوب چی دارین؟ کی رو دنبال می کنین که ارزش داره یه پیجی که حال ادم خوب بشه یه چیزی یاد بگیره  به رشد ادم کمک کنه . از این حرفای بیخود و کاسه بشقاب نشون دادن نباشه لطفاً. فقط اشپزی ام نباشه چون نواب رو دارم. ممنونم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب. من چون اغلب تنهام وقت دارم برم دوست داشتم یه پیجی برم که خوب باشه. البته خب تصمیم گرفتم بیشت ...

کتاب خوبه

و برنامه های پادکست مثل کست بادکس

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

کتاب خوبه و برنامه های پادکست مثل کست بادکس

اگه پادکست گوش میدین ممنون میشم به منم معرفی کنین. کتاب هم همینجور. البته خب من چون میخوام تازه شروع کنم  یه کتابی باشه که برای شروع اوکی باشه به لحاظ حجم و موضوع 

اگه پادکست گوش میدین ممنون میشم به منم معرفی کنین. کتاب هم همینجور. البته خب من چون میخوام تازه شروع ...

صلح درون

رادیو راه

دومی رو عاشقشم

کتاب اثر مرکب زرد هستم ولی برا شروع خوبه

رمان کوری هم خیلی قشنگه ولی برای شروع بهتره کتابای سبک تر بخونی کیمیاگر هم خوبه

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی