2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی آمین💔🥺

🌹💝

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

دقیقا  اصلا نمیتونم به هیچ چیزی که شاد باشه فکر کنم  دوستم میگفت برو اهنگ بذار برقص ولی ...

حتما برو دکتر عزیزم. نزار این وسواس لعنتی روزای زندگیتو نابود کنه. مطمئن باش یه‌مدت دارو استفاده کنی  دوباره حالت خوب میشه و عاشق زندگی میشی

دقیقا  اصلا نمیتونم به هیچ چیزی که شاد باشه فکر کنم  دوستم میگفت برو اهنگ بذار برقص ولی ...

آخه عزیزم شما که مریض نیستی که دنبال درمانی...فکر کردن به یه روز تو گذشته داره آزارت میده...بیا و اون روز و برا خودت تکرار و بازسازی کن چرا اینهمه سخنش میکنی

آخه عزیزم شما که مریض نیستی که دنبال درمانی...فکر کردن به یه روز تو گذشته داره آزارت میده...بیا و او ...

نه عزیزم‌برعکس اونی که شما فکر میکنین‌ وسواس یه بیماریه و واقعا هم‌بد و عذاب آوره که آدمو از زندگی به معنای واقعی میندازه و بیزار میکنه

نه عزیزم‌برعکس اونی که شما فکر میکنین‌ وسواس یه بیماریه و واقعا هم‌بد و عذاب آوره که آدمو از زندگی ب ...

آخه دوستمون گفت بعد دیدن فیلم عروسی حالم گرفته شد چون اونروز اونطوری که میخاستم نشدم...

آخه عزیزم شما که مریض نیستی که دنبال درمانی...فکر کردن به یه روز تو گذشته داره آزارت میده...بیا و او ...

عزیزم مدام آزارم میده و بعد انقدر فکر میکنم که میرسم به اینکه چرا اصلا ازدواج کردم 😞

نه عزیزم‌برعکس اونی که شما فکر میکنین‌ وسواس یه بیماریه و واقعا هم‌بد و عذاب آوره که آدمو از زندگی ب ...

واقعا از زندگی بیزارم و هیچ امیدی ندارم 😞

یه مدتی بود دورم خیلی شلوغ بود و اصلا فکر وسواسی نداشتم 

اما الان که دیگه دورم شلوغ نیست فوق العاده وسواسیت فکری دارم 

عزیزم مدام آزارم میده و بعد انقدر فکر میکنم که میرسم به اینکه چرا اصلا ازدواج کردم 😞

خوب از اون روز عروسی این فکر شروع میشه منم واسه همین میگم اون روز رو بازسازی کن ..دیگ هم فیلم رو نبین بجاش عکس های جدیدت رو ببین و لذت ببر...خوب آدم وقتی یه فکر بد می‌کنه مدام پشتش فکرهای بدتر میاد دیگه..شما اون منشأ رو از بین ببر

آخه دوستمون گفت بعد دیدن فیلم عروسی حالم گرفته شد چون اونروز اونطوری که میخاستم نشدم...

نمیدونم ولی وقتی اینقد براشون آزاردهنده شده و نمیتونه رهاش کنه و به زندگیش برسه بنظر دیگه از حالت درگیری ساده ی  ذهنی دراومده و شده وسواس فکری

قرصهای روانپزشکا خیلی بده بهشون وابسته میشی واون وابستگی اذیتت میکنه کاش اون اول خودت درمان میکردی و ...

من وسواس عملی هم دارم از بچگی داشتم و خیلی اذیتم 

و خود درمانی نداره باید دارو مصرف میکردم 

خوب از اون روز عروسی این فکر شروع میشه منم واسه همین میگم اون روز رو بازسازی کن ..دیگ هم فیلم رو نبی ...

بله شما درست میگی عزیزم 

همه این افکار از یک فکر کوچیک شروع میشه 

که برای من منو داغون کرده