2777
2789
دکترم لازم نیس خودتم میتونی درمان کنی تجربه دکتر نداشتم چ قرصی ب شما داد؟

من چند سال پیش میرفتم و بچه کوچیک داشتم از اول میترسیدم دارو بخورم از صدتا دکتر پرسیدم برا بچم ضرر نداشته باشه آخرم سرخود قطع کردم ☹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند سال پیش میرفتم و بچه کوچیک داشتم از اول میترسیدم دارو بخورم از صدتا دکتر پرسیدم برا بچم ضرر ن ...

قرصهای روانپزشکا خیلی بده بهشون وابسته میشی واون وابستگی اذیتت میکنه کاش اون اول خودت درمان میکردی وسواس فکریتو

حتی‌اگه‌بمیرمم‌فکرت‌نمیره‌ازسرم:)

برو یه میکاپ و شنیون زیبا بزن و لباس عروس برا چند ساعت کرایه کن و با همسرت برو آتلیه یا حتی برین فیلم فرمالیته پر کنین باور کن انقد حست خوب میشه اصلا اون عروسی رو کامل فراموش می‌کنی 

برو یه میکاپ و شنیون زیبا بزن و لباس عروس برا چند ساعت کرایه کن و با همسرت برو آتلیه یا حتی برین فیل ...

همسرم قبول نکرد

میگه فقط میخوای یه چیزو جایگزین چیز دیگه ای بکنی

دقیقا هیچ کاری نمیتونم بکنم😞

میدونی برای کسایی که تجربه شو‌ندارن‌سخته درکش .‌میگن برو شاد باش بهش فکر نکن برقص خوشحال باش ازین‌حرفا.‌ولی وقتی درگیرش باشی میدونی اصلا از کنترلت خارجه و اونقد حالت بده که نمیتونی به هیچ‌چیزی بپردازی که ازون‌حال بد دربیای

عزیزم منم یه نفرو میشناسم که این مشکلو داشت ولی الان داره دارو میخوره و انقد حالش خوب شده که از چهرشم پیداستت... نابود بود قبل دارو....... حتما دکتر برو گلم امیدوارم به حق همین ماه عزیز خداوند بهت سلامتی بده🌹

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

منم از فیلم عروسیم متنفر بودم از خودم از فیلم بردار از آدما😂😂 خلاصه یبار تصمیم گرفتم برم بازسازی 🤩هفتمین سالگرد ازدواجمون بود رفتم بهترین میکاپ همراه رو زدم با یه شنیون ساده اروپایی با یه لباس عروس زیییبا ، با همسرم رفتیم آتلیه کلی عکس های خوشگل گرفتیم بعدش رفتیم یه رستوران خوب شام خوردیم( البته من لباس عوض کردم)بعد اون دیگ اصلا به عروسیم فکر نکردم 

میدونی برای کسایی که تجربه شو‌ندارن‌سخته درکش .‌میگن برو شاد باش بهش فکر نکن برقص خوشحال باش ازین‌حر ...

دقیقا 

اصلا نمیتونم به هیچ چیزی که شاد باشه فکر کنم 

دوستم میگفت برو اهنگ بذار برقص ولی من حتی اهنگ غمگینم نمیتونم بذارم گوش بدم انقدر که حالم بده