برو یه میکاپ و شنیون زیبا بزن و لباس عروس برا چند ساعت کرایه کن و با همسرت برو آتلیه یا حتی برین فیلم فرمالیته پر کنین باور کن انقد حست خوب میشه اصلا اون عروسی رو کامل فراموش میکنی
میدونی برای کسایی که تجربه شوندارنسخته درکش .میگن برو شاد باش بهش فکر نکن برقص خوشحال باش ازینحرفا.ولی وقتی درگیرش باشی میدونی اصلا از کنترلت خارجه و اونقد حالت بده که نمیتونی به هیچچیزی بپردازی که ازونحال بد دربیای
عزیزم منم یه نفرو میشناسم که این مشکلو داشت ولی الان داره دارو میخوره و انقد حالش خوب شده که از چهرشم پیداستت... نابود بود قبل دارو....... حتما دکتر برو گلم امیدوارم به حق همین ماه عزیز خداوند بهت سلامتی بده🌹
آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.
منم از فیلم عروسیم متنفر بودم از خودم از فیلم بردار از آدما😂😂 خلاصه یبار تصمیم گرفتم برم بازسازی 🤩هفتمین سالگرد ازدواجمون بود رفتم بهترین میکاپ همراه رو زدم با یه شنیون ساده اروپایی با یه لباس عروس زیییبا ، با همسرم رفتیم آتلیه کلی عکس های خوشگل گرفتیم بعدش رفتیم یه رستوران خوب شام خوردیم( البته من لباس عوض کردم)بعد اون دیگ اصلا به عروسیم فکر نکردم