rosegolden مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 3394 عنوان بچه ها کمککک 109 بازدید | 6 پست بابای من پرتودرمانی میشه اشتها نداره دکتر اومده چند تا آمپول و شربت داده با هم قاطی کنه نیم ساعت قبل غذا بخوره دگزامتازون و لیدوکایین و شربت معده بود فک کنم حالا اینارو با هم ترکیب کردیم بعد مصرف بزاریم یخچال یا بیرون؟ میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏 1402/01/14 | 20:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeh_6981 عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 9664 نمیدونم عزیزم ولی یادمه دوست مامانم هم اینطوری شده بود پرتو درمانی کرد اونم تو اون مدت بی اشتها بود الان خوب شده
rosegolden مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 3394 نمیدونم عزیزم ولی یادمه دوست مامانم هم اینطوری شده بود پرتو درمانی کرد اونم تو اون مدت بی اشتها بود ... خداروشکر عزیزم بابای منم صد در صد خوب میشهحالا من اینو بزارم بیرون بمونه خدایی موندم میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏
غلام_پلاستیکی عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 3630 بهش غذاهای مقوی، کم حجم و تو تعداد دفعات بالا بدیدآب کله پاچهانواع کبابسوپ ماهیچه...مثلا نهار رو تو سه وعده بهش بدید که بتونه بخوره یهو ندید
rosegolden مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 3394 بهش غذاهای مقوی، کم حجم و تو تعداد دفعات بالا بدید آب کله پاچه انواع کباب سوپ ماهیچه ... مثلا ن ... عزیزم بابای من حنجره شه قسمت گلو پرتودرمانی میشه بخاطر همون نمیتونه بخوره در حد ۴ ۵ قاشقبه دکترش گفتیم اینا رو نوشتمیگه نمیتونم😢 میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏
غلام_پلاستیکی عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 3630 عزیزم بابای من حنجره شه قسمت گلو پرتودرمانی میشه بخاطر همون نمیتونه بخوره در حد ۴ ۵ قاشق به دکترش گ ... الهی🌹طفلیامیدوارم زود خوب شه حالشهمون ۴ ۵ قاشق رو سعی کنید غذاهای مقوی بدید
rosegolden مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 3394 الهی🌹 طفلی امیدوارم زود خوب شه حالش همون ۴ ۵ قاشق رو سعی کنید غذاهای مقوی بدید نگو طفلی بابام خوب شده جراحی شد هیچی نمونده ازش فقط اصولش اینه برن پرتودرمانی خدای نکرده اگه مونده باشه یه ذره بسوزه ریشش نابود شهانشالله خوب میشه و ما این روزا یادمون میره خدا سر هیچکس نیاره میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏