2777
2789
عنوان

علت خیانت

194 بازدید | 7 پست

سلام 

خانوما علت خیانت ها چی می‌تونه ؟

چرا اینقدر خانوما میگن بهمون خیانت شده 

خودمم چندبار به سرم اومده 

واقعا چطوریه که تعداد کمی از مردا اهل زندگی و خانواده هستند 

اما تعداد خیلی زیادشون زیر آبی میرن 

بشینی پای دلشون تقریبا از سه تا زن یکی شون میگه خیانت شده بهش 🥺

تجربه داشتین ؟ 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️

زمانی که زوجین نتونن به نیاز های روحی و روانی و جسمی یک دیگر به هر دلیلی ( کوتاهی یا عدم درک همسر و.. ) پاسخ بدن طبیعتا آمار خیانت توی زندگی شون بالا می‌ره 

اما آقایون برای بر قراری رابطه جنسی نیاز دارن تا آرامش داشته باشند و بدون مشغله ذهنی رابطه جنسی برقرار کنند که متاسفانه امروزه خانوم ها اجازه نمیدن این شرایط تو زندگی شون به وجود بیاد و از همسرشون اونقدر تقاضا های متفاوتی دارند که آقا عزت و اعتماد به نفس لازم رو برای برقراری رابطه جنسی از دست میده 

بنابراین انتخاب می‌کنه با فردی رابطه جنسی داشته باشه که قرار نیست بهش تعهدی داشته باشه و اون خانوم در ازای مقداری پول و بدون هیچ انتظار کمر شکنی به نیاز هاش پاسخ میده 

این یکی از دلایل بالا رفتن نرخ خیانت هست 

چون اخیرا مد شده که برای هر رابطه جنسی آقا کلی باید نازکشی کنه ( منظورم پیش نوازی نیست ) و کلی خودشو کوچیک کنه تا خانومش راضی بشه به نیاز جنسی همسرش که وظیفه ش هست پاسخ بده 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر نداشتم

نه شما زشتی، نه بو میدی، نه دست و پات ناقصه، نه ناخن گذاشتن و نذاشتنت تاثیر داره، نه رنگ موهات

درسته که خوبه زن آراسته باشه

ولی....

مردی که پیچ و مهره چشمش هرز باشه، هرکاری کنی باز کار خودشو میکنه

فقط کاری نکنید که راه برای کس دیگه باز کنید

به روی خودتون نیارید که بی حیا نشه، غر نزنید که یکی دیگه ناز کنه برای همسرتون، خدا بزرگه

خداروشکر نداشتم نه شما زشتی، نه بو میدی، نه دست و پات ناقصه، نه ناخن گذاشتن و نذاشتنت تاثیر داره، ن ...

عزیزم 🌹

ممنونم 

یعنی به خاطر تربیت میشه باشه ؟ 

تربیت نقشی تو اینکه مرد هرز بشه داره ؟ 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️
زمانی که زوجین نتونن به نیاز های روحی و روانی و جسمی یک دیگر به هر دلیلی ( کوتاهی یا عدم درک همسر ...

خیلی ممنونم از پاسخ تون 

عزیزم 🌹 ممنونم  یعنی به خاطر تربیت میشه باشه ؟  تربیت نقشی تو اینکه مرد هرز بشه داره ؟ ...

نه اصلا

هیچ ربطی نداره

البته ممکنه نوع حجاب مادر، خواهر، عمه، خاله و زنهای نزدیک و درجه یک باعث بشه که بچه براش عجیب باشه که اون زیر چیه و چرا اینا خودشونو انقدر میپوشونن، ولی شاید فقط درصد خیلی کمی تاثیر داشته باشه

آدم هیز هیزه، آمار مردای دوست دختر دار هم زیاد شده، دوست و همکارها هم بی تاثیر نیستن و قبح خیلی چیزارو میریزن.