مامانم از دستش ی چیزی در اومده ک میگن انگار کیسته الان دوباره میگ از لثه اش ی استخوان داره در میاد وای خیلی نگران مامانمم خدای ناکرده توده ای چیزی نباشه😭😭😭
یه سری تاپیکا مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیمکارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار میشه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایتمیامنه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.
ان شاءالله براش دعا کنید من بجز اون هیچکسیو ندارم😭😭
یه سری تاپیکا مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیمکارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار میشه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایتمیامنه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.
ان شاءالله که چیزی نیست عزیزم مواظبش باشید روحیش خراب نشه.
براشون آیة الکرسی میخونم
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
چیزی نیست ان شالله عزیزم خیلی وقتا ما سر چیزای الکی دلهره پیدا میکنیم تهش مشخص بوده یه چیز ساده بوده
ان شاءالله چیزی نباشه نمیدونم نت زده ممکنه توده باشه😭